Böketoftavägen 9

Billesholm, Bjuvs kommun Se på karta

1 795 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
115 m²
Biarea
100 m²
Tomtarea
2 378 m²
Byggår
1916
Driftkostnad
29 358 kr/år
Antal besök
2 897
Dagar på Hemnet
12

Varmt välkomna till Böketoftavägen 9. Här bor ni lugnt och bekvämt med närhet till naturen. Bostaden är belägen på uppvuxen trädgårdstomt med stora gräsytor, buskar, träd och härligt trädäck på husets gavel. Huset har grusad uppfart och ger plats för flertalet bilar. Tar vi steget in i bostaden möts vi på entréplan av fin hall med anslutande gäst wc. Från hallen kommer vi in i det gedigna köket med god förvaring bakom vita skåpsluckor. Köket är maskinellt utrustat med kyl, frys, el/gasspis, ugn, micro samt fritös. Från köket leds vi vidare in i det stora vardagsrummet med parkettgolv och vitmålade väggar. Här finner vi vacker braskamin och plats för såväl stor soffa som matplats. Tar vi stegen upp till husets ovanvåning finner vi en öppen planlösning mellan allrum och sovrum med fint ljusinsläpp från stora fönster. Här går med fördel att göra om så ni kan få extra sovrum. På ovanvåningen finner vi även ett stort och stilrent badrum som är helkaklat i grått och vit. Sist men inte minst har vi källaren med tvättstuga och goda förvaringsutrymmen. missa inte chansen till denna bostadspärla.

Lämna era uppgifter genom att enkelt göra en intresseanmälan på vår hemsida eller ta kontakt med ansvarig mäklare, Johannes Midbjer, på 0704 485 029 eller maila till [email protected] eller Linda Gasslander, på 0704-33 16 70 eller maila till [email protected] eller

Hoppas vi hörs och ses!

Bra att tänka på:
- Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan för att maximera dina chanser när budgivningen kommer igång genom att:
1. Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga mig, så ber jag mina bankkontakter ta kontakt med dig med ett bra erbjudande.
2. Äger du ditt nuvarande boende? Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt boende? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller lägga upp en plan för din försäljning.

Läs mer hos mäklaren
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs

Kontakta mäklaren

Linda Gasslander

Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs
Mäklare Linda Gasslander, Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs
0704331670