Gamla Lundavägen 219

Bjäresjö, Ystad Se på karta

2 500 000 kr

2 695 000 kr -7%
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
106 m²
Biarea
63 m²
Tomtarea
1 043 m²
Byggår
1948
Driftkostnad
39 175 kr/år

På ett högt och fritt läge precis utanför den mysiga kyrkbyn Bjäresjö, ligger detta gedigna stenhus på lantligt men nära läge. Huset har de senaste åren genomgått omfattande och viktiga renoveringar från källare till tak. Ytskikten har smakfullt försetts med klassiska och gedigna materialval som adderats med unika attribut. Resultatet har blivit ett ombonat och trivsamt hem med massor av karaktär. Planlösningen mellan vardagsrum och kök har öppnats upp för att skapa generösa sällskapsytor med god plats för vänner och familj. Rummet möbleras enkelt med såväl en rejäl soffgrupp som matrumsmöblemang och den välplacerade kaminen skänker god stämning och värme om vinterhalvåret. Det höga läget maximerar utsikten mot fälten och vindkraftverken i öster som blir som en vacker kuliss i vardagsrummet. Det väl tilltagna köket inbjuder till social och praktisk matlagning med goda arbets- och serveringsytor samt skåpsförvaring. Här känns kombinationen med svarta luckor, ekbänkskiva, turkosa väggar och stänkskydd i koppar uppfriskande och personligt. Om sommarhalvåret förlängs sällskapsytorna i köket med det vidbyggda trädäcket i väster där solbad kan avnjutas under varma sommardagar och långa middagar intas i kvällssolen. Trädäcket vetter mot det öppna landskapet i väster och omfamnas av lummig grönska om sommaren.
Entréplan rymmer även en hall med garderobsförvaring och en fin liten gästtoalett och på ovanvåningen nås två rymliga sovrum och ett påkostat badrum med plats för såväl långa bad som effektiva duschar.
Källaren som nås från både uppfarten och bostaden bringar mervärde då den nyligen är inredd med tvättstuga, lekrum, tonårsrum och helkaklad dusch.

Från huset nås Ystad på knappt 10 minuter och man har snabb körväg ut mot E:65:an och vidare mot Malmö. I Bjäresjö finns dessutom en populär förskola och busshållplats där bussen mellan Skurup och Ystad stannar.

För er som söker ett inflyttningsklart och lättskött hem på fritt och lantligt läge, hjärtligt välkomna!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Ystad