Röda Vägen 12

Björklinge / Häggeby, Uppsala Karta & restider

1 495 000 kr
VillaVilla

Välkommen till Björklinge och denna idyll i Häggeby och Röda vägen 12. Ett mycket välskött och välplanerat hus som under de senare åren genomgått en helrenovering. Här erbjuds du många fönster som låter dagsljuset vandra från rum till rum, en braskamin som du under årets kallare månader kan njuta av samt vackra detaljer så som synliga takbjälkar i vardagsrum samt snyggt laminatgolv som enhetligt går från rum till rum i hela huset.

I huvudhuset finns ett kök med vit skåpinredning och matplats med utrymme för fyra personer, ett vardagsrum med braskamin och fönster åt två väderstreck, en hall med plats för avhängning och förvaring i den inbyggda garderoben, två sovrum som är välplanerade och finns gott om plats för klädförvaring och säng samt ett helkaklat badrum som stod klart i december 2017. På tomten finns även ett gästhus. Perfekt för dina större barn eller till gästerna. Rummet är utrustat med ljust laminatgolv och ljusa väggar samt ett el-element.

Under årets varmare månader öppnar du upp ytterdörren och välkomnar in solljus och fågelkvitter. Boytan förlängs med den nyanlagda trätrallen som har utrustats med ett utekök. Här kan du välja om du vill lapa sol eller dra dig undan med en bra bok under tak och skuggan. Trädgården erbjuder dig både ansad skogstomt och plan mark där det nyligen såtts gräs. Prydliga, grusade gångar leder dig mot hus och gästhus och här finns även en uppfart med plats för två bilar.

Fastigheten har ett barnvänligt och lugnt läge men trots det behagligt gångavstånd till de mer centrala delarna av Björklinge. I samhället finns bl.a. servicemöjligheter med livsmedelsaffär, restauranger, förskolor samt skola (åk F-9 & högstadium) och idrottsmöjligheter med bl.a. bollplaner, ishall, ridklubb, tennisbanor och elljusspår. I vackra Långsjön finns båtmöjlighet och populär badplats och vintertid plogas isen för långfärdsskridskoåkning. Från samhället är det bra pendlarläge tack vare bra bussförbindelser till Uppsala och med bil tar du dig till stan på ca 20 min, och för dig som ska ut på E4:an för vidare transport så tar det ca 5 minuter.

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Friliggande villa
Boarea
63 m²
Tomtarea
1 464 m² tomt
Antal rum
3 rum
Driftkostnad
23 133 kr/år
Byggår
1965
Räkna på boendet
  • Söndag 27 maj kl 12:15-13:00 Spara
    Varmt välkommen! Anmäl dig gärna.
  • Måndag 28 maj kl 17:00-17:45 Spara
    Varmt välkommen! Anmäl dig gärna.
Visningsinformation

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Röda Vägen 12 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
1 495 000 kr
Driftkostnad
23 133 kr/år

Statistik

3 745
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 7 dagar sedan, den 14 maj 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips