Nyproduktion

Spovvägen 11

Björkudden/Lunger, Arboga Se på karta

1 695 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
58,4 m²
Byggår
2021
Driftkostnad
11 300 kr/år
Nyproduktion

Här finns möjligheten att förvärva ett nyproducerat passivhus som kallas minivillan, ett vinterbonat hus som kan användas året runt. Huset kommer vara beläget på en hörntomt om 1821 kvm med ett högt läge och med gångavstånd till sjön Hjälmaren.

Huset har två olika planlösningar man kan välja mellan, båda med en öppen planlösning i kök och vardagsrum och i detta rum är takhöjden ca 3 m tack vare att det är öppet i nock vilket ger en härlig rymd här finns också utgång till isolerat inglasat uterum. I villan finns även en inbjudande entré och hall med plats för förvaring, två sovrum i lagom storlek med två garderober och badrum med wc, dusch och tvättmaskin. I priset ingår också ett förråd om 10 kvm.

Området är vackert beläget nära Hjälmaren och här finns det både badplats och möjlighet att ha båt. I närheten närmare bestämt i Lunger finns ICA nära annars finns matbutiker, restauranger, butiker och allt man behöver i Arboga centrum. Det är även nära till Götlunda som har värdshus och glassbutik med glassfabrik. Björkudden är beläget ca 16 mil till Stockholm, 4 mil till Örebro, 6 mil till Eskilstuna och 7 mil till Västerås, perfekt avstånd för att pendla eller att ha som semesterställe!

Välkomna att höra av er om intresse!

Läs mer om bostaden
Mäklarhuset Arboga