Rädsjövägen 1

Bjus, Orsa kommun Se på karta

1 500 000 kr

Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
47 m²
Tomtarea
2,8 ha
Byggår
2018
Driftkostnad
15 173 kr/år
Antal besök
5 660
Dagar på Hemnet
15

Sällsynt chans att bli ägare till en idylliskt belägen fastighet intill ån Bjusvasseln i Hansjö!
En egen stor oas på 2,7 Ha, med skog runt om, damm och ett helt nybyggt hus från 2018. Ett paradis för dig som vill bo för dig själv i bymiljö, med naturen in på knuten!

Här finns närheten till välkända Orsa Grönklitt, kan ge goda möjligheter till uthyrning om så önskas. Här får du tillgång till såväl utförsåkning för hela familjen samt längdskidåkning i Orsa Grönklitt.
Området bjuder även på jakt, då fastigheten har en jakträtt i Hansjö VVO. För den fiskeintresserade finns flertal fiskrika vatten att välja mellan. Här kan lingon och blåbär plockas direkt utanför huset i den egna skogen. Gillar ni mountainbike finns Hornbergarunda på 25 km precis i anslutning till fastigheten. Området bjuder även på skoterleder vintertid. Ca 10 min bort med bil har du centrala Orsa med matbutiker, kafé, saluhall med fina lokala matvaror, restauranger, padelhall, bowling mm samt Orsa Camping.

Huset i 1-plan passar både för fritids- och permanentboende och inrymmer 2 separata sovrum, 1 kombinerat allrum/kök och badrum. Det kombinerade allrum/kök har härligt ryggåstak, fönsterparti och altandörr mot bäcken. Här finns utrymme för matplats och soffhäng framför vedkaminen. Badrummet har god standard, duschplats, tvättställ wc samt plats för tvättmaskin. Kring huset finns det möjlighet att skapa flera olika uteplatser efter eget tycke och smak. På den stora gårdsplanen finns också möjligheter till fin utemiljö med trädgård och odlingar. Carport och jordkällare finns. Det finns en förfallen såg på andra sidan dammen som också tillhör fastigheten.
Välkommen att boka visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mora - Orsa

Kontakta mäklaren

Marie-Louise Frisk

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mora - Orsa
070-397 50 20

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.