Blidövägen 408

Blidö, Norrtälje Se på karta

2 195 000 kr

Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
60 m²
Tomtarea
2 447 m²
Byggår
1963
Driftkostnad
19 188 kr/år

Nu har ni möjligheten till ett vinterbonat och välskött fritidshus på idylliska skärgårdsön Blidö! Fastigheten byggdes 1963 och står på en rofylld och solig trädgårds- och naturtomt om 2 447 kvm. På den insynsfria och barnvänliga tomten finns plats för lek och spel. Här kan du njuta i solstolen på nybyggda altaner eller i hängmattan. I anslutning till tomten finner ni rika bär- och svampskogar på allmän mark. Lugnt, tyst och fridfullt område med få grannar och lugn trafik.

Fritidshuset är på 60 kvm och ger er två sovrum samt stort vardagsrum med öppen spis med insats. Det finns väl utrustat kök med utgång till stor altan med kvällssol under stort äppelträd, lämpligt för trädgårdsmöblemang. Det finns även toalett samt ett helkaklat duschrum med bland annat tvättmaskin. Fastigheten har tillgång till vatten året om via en egen borrad brunn samt anslutet till godkänt avloppssystem.

Fastigheten ligger på södra Blidö 300 meter från bad- och egen båtplats och 50 meter till busshållplats. Lätt att ta sig till Blidö med bil, buss eller Waxholmsbåt. Ytterligare byggmöjligheter finns då fastigheten ligger innanför detaljplanerat område vilket ger möjlighet för 80 kvm huvudbyggnad samt 40 kvm uthus. På Blidö finns en mycket bra och välsorterad ICA-butik som också är Apoteks- och Systembolagsombud. Här finns bageri/café - värdshus/hamnkrog - bio-musikunderhållning - badplatser på stränder och klippor, naturreservat, vårdcentral och mycket mer.

Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Roslagen