Eksjövägen 24

Bodafors, Nässjö kommun Se på karta

800 000 kr

Budgivning pågår
Här erbjuds budgivning med BankID
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
90 m²
Tomtarea
1 640 m²
Byggår
1968
Driftkostnad
34 000 kr/år

Välkomna till Eksjövägen 24!

En renoverad 1-plan med inredd vind i Bodafors med tre rum och kök. Huset har genomgått en stor renovering där det mesta är nytt och fixat. Uppvärmning sker med direktverkande el men ägaren har satt in en braskamin för en billigare uppvärmning.

I trädgården finns oändliga möjligheter till att sätta sin egna prägel, det finns stora träd och häckar som skapar insynsskydd ifrån grannar och väg. Ett förråd där man får plats med det mesta skärmar även in trädgården ifrån insyn.

Närmsta livsmedelsbutik är ICA Nära Rostedts. Här i bodafors finns utbud av det mesta såsom vårdcentral, tandläkare, apotek, medborgarkontor med bibliotek, kyrkor m.m. Här finns också förskola, fritids och grundskola upp till 9:e klass. Önskas sportaktiviteter finns flera idrottsklubbar, sporthall, fotbollsplan, träningslokal (gym) att tillgå. Kommunikationerna är goda både med buss och tåg och närhet till tätorter som Sävjö 15 km, Nässjö 18 km, Eksjö och Vetlanda ca.30 km samt Jönköping 50-60 km. Här hittar ni helt enkelt ett fantastiskt, lugnt och härligt boende med närhet till de flesta faciliteter.

Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Nässjö

Kontakta mäklaren

Hanna Ohlsson

Mäklarhuset Nässjö
Mäklare Hanna Ohlsson, Mäklarhuset Nässjö
0733245914