Brattberget Kullen 521

Brattberget, Arboga Se på karta

1 975 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
97 m²
Biarea
95 m²
Tomtarea
1 839 m²
Byggår
1952
Driftkostnad
33 800 kr/år

Välkomna till denna enplansvilla med källare och unik hörntomt på populära Brattberget! Denna enplansvilla präglas av en genomgående hemtrevlig charm, har en genomtänkt planlösning där man även har möjlighet för ytterligare ett sovrum. På trädgårdstomten har man tillfört en egen damm med porlande vattenfall och isolerad gäststuga.

På entréplan möts man av en ljus och inbjudande entré med hatthylla och trapp ned till källarvåningen. I södra delen av villan hittar man ett lantligt kök med alla bekvämligheter man behöver samt matplats. Vardagsrummet är placerat intill köket vilket ger möjlighet för en öppnare planlösning om så önskas, här har man en insatskamin som ger både värme och höjer trivselfaktorn i huset, fönster i två väderstreck samt utgång till en rymlig inglasad altan i sydvästläge för ett perfekt solläge! Den inglasade altanen är delvis isolerad och har också en gjutjärnskamin.

Sovrummen är placerade i andra delen av villan och har en väl tilltagen storlek med plats för förvaring. Badrummet är renoverat 2013 och det hittar man i mitten av huset, badrummet är utrustat med klinker och kakel. Källaren erbjuder ett garage, sovrum och disponibla utrymmen. Dessutom finns det ett stort garage med elektrisk port på tomten för den händige.

Detta hus har många kvalitéer och är beläget i ett omtyckt område med en egen matbutik och nära Arboga centrum. Området är dessutom nära naturen och ger möjligheten för en aktiv livsstil. Arboga är för övrigt en stad som erbjuder utmärkta pendlingsmöjligheter till de större städerna.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Arboga

Kontakta mäklaren

Maria Hellström

Mäklarhuset Arboga
0768582022