Breviksliden 3

Brevik, Tyresö Karta & restider

4 750 000 kr
VillaVilla

Välkommen till Breviksliden 3, ett fantastiskt boende med ett högt fritt läge och en hänförande utsikt över Erstaviken. Ett boende utöver det vanliga med några minuters promenad ner till havet med båtplats och fin liten strand. Detta är livskvalité.
Inom 5 minuters promenad når du även busshållplats med bus 815 ( till Gullmarsplan) och 819 via Tyresö centrum till Trollbäcken.
Ny asfalterad väg gör att du kör direkt upp till huset där det finns plats för två bilar. Nere vid infarten finns flera bilplatser och uppställningsplast för tex båten. Runt hela tomten finns ett högt staket med elgrindar, mycket praktiskt för både barn och för dig som har hund.
Trivsamt ljust och luftigt hus där varje kvm är väl tillvaratagen men här finns även olika möjligheter. Runt hela huset finns ett stort trädäck/altan med flera olika möjligheter till sittplatser och uteplatser. Här uppe lyser solen hela dagen.

Välkomnande entré med plats för ytterkläder, rakt fram öppnar det härliga vardagsrummet upp sig med stora fönster ut mot Erstaviken och en stor terrass utanför. Rummet ligger i öppen miljö med det fina och moderna köket som erbjuder bra arbetsytor och förvaring samt en köksö i mitten, utgång härifrån till altanen på sidan av huset som sträcker sig runt hela huset. I köket finns även en matplats med vy!
På det här planet finns ett sovrum samt ett duschrum. Tidigare var en del av vardagsrummet avdelat till ytterligare ett sovrum.
Undervåningen består av ett fint allrum med egen entré och stora fönster ut mot framsidan. Ett badrum samt en tvättstuga med förvaringsmöjligheter. Innanför allrummet finns en klädkammare/förråd med öppet fönster in till allrummet. (tidigare ägare använde detta som ett extra rum)
På tomten finns även ett spabad, vedeldad bastu, gäststuga, växthus samt ett förråd.
Här finns även ett fantastiskt uterum på tomtens högsta plats med en bedårande utsikt över två fjärdar, här uppe sitter ni gärna med era gäster och äter middag och njuter av den hänförande utsikten.

Det här är verkligen ett boende som måste upplevas på plats !
Ett hem att längta hem till i en rofylld och idyllisk miljö.

Välkommen Hem.

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
50 m²
Biarea
50 m²
Tomtarea
2 907 m² tomt
Antal rum
3 rum
Driftkostnad
53 000 kr/år
Byggår
1986
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Breviksliden 3 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
4 750 000 kr
Driftkostnad
53 000 kr/år

Billigare och bättre boende

Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

7 402
besök på Hemnet
Objektet publicerades för 39 dagar sedan, den 9 augusti 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Prisutveckling

illustration_step9
Är du nyfiken på att veta mer om området?

Guider & Tips