Budalsvägen 249

Budalen, Tjörns kommun Se på karta

3 950 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
90 m²
Tomtarea
8 670 m²
Byggår
2009
Driftkostnad
21 111 kr/år

Modern, välplanerad enplansvilla. Material- och färgval är stilfullt och representativt. Huset är genomtänkt och fokus har lagts på sociala umgängesytor. Villan inrymmer totalt två sovrum, vardagsrum och kök i öppen planlösning, tvättstuga och badrum. Även tomtens ytor och betingelser är välförvaltade och smakfullt iordningsställda.
Läget är unikt och andas lugn och ro - slå dig ner med en god bok i vardagsrummet eller på altanen och njut av utsikten.

När du stiger in möts du av en öppen stor hall med klinker på golvet, praktiskt och lättskött vid väta. Till höger har du ett väl tilltaget helkaklat hygienutrymme utrustat med både badkar och dusch. Ett stort fint kök med goda arbetsytor och gott om förvaring bakom vita skåpsluckor. Kök i öppen planlösning med vardagsrummet. Från vardagsrummet kommer du ut till altanen som bjuder in till härliga grillkvällar. På tomten finns ett stort garage med gott om plats för två bilar samt en vältilltagen carport. Här finns även en fin trädgård med goda odlingsmöjligheter för dig med gröna fingrar.

Varmt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Södra Bohuslän

Kontakta mäklaren

Sigvard Ekberg

Bjurfors Södra Bohuslän
Mäklare Sigvard Ekberg, Bjurfors Södra Bohuslän
0304-40 02 01

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.