Enens Väg 15

Burvik, Uppsala Karta & restider

2 400 000 kr
VillaVilla Nyproduktion 

Ypperlig möjlighet för golfentusiasten eller den som tycker om att röra sig i fin natur! Endast ett stenkast från golfbanan i idylliska Burvik erbjuder vi nu i samarbete med LB-Hus möjligheten att köpa nyproduktion som passar perfekt för fritids- eller åretruntboende.

LB Optimal 90 är ett välplanerat och yteffektivt hus med stora och ljusa sällskapsytor. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med fönsterpartier och dörr ut till trädgård. Bostadens 89,6 kvm fördelar sig även på två sovrum, badrum med klädvård och hall med klädkammare. Du kan också välja att minska vardagsrummets yta något för att ge plats åt ett extra sovrum. Separat klädvård går att få som tillval.

Burvik är ett golfparadis med vacker kringliggande natur. Här väljer allt fler att bo permanent, oavsett om man spelar golf eller inte. Många väljer Burvik för den vackra, omgivande naturen, medan andra vill nyttja den pedantskötta golfbanan.

På andra sidan huvudvägen vid den östra infarten finns en badplats som tillhör Burvik och sköts av den gemensamma samfälligheten. Vid badplatsen finns grillplats och en liten lekplats för barn.

Allt detta finner du beläget endast ca 45 minuter från Uppsala, en timme från Stockholm och en halvtimme från Norrtälje och Arlanda. Förutom golfen finns här möjlighet till bad, fiske, skidåkning eller promenader i vandringsleder.

Längst upp på Enens Väg finner du denna avstyckade tomt med planerad nyproduktion från LB-Hus. Tomten är ca 800 kvm och i prisexemplet ingår tomt, hus i standardutförande (LB Optimal 90), anslutningsavgifter för vatten, avlopp och el samt byggherrekostnader.

Välkommen hit, välkommen hem!


Om LB-Hus
LB-Hus är en av landets ledande husleverantörer och har byggt fler än 43 000 hem sedan starten år 1957.
När Lennart Bengtsson grundade LB-Hus 1957 hade han en vision: det skulle vara tryggt och enkelt att bygga sig ett riktigt bra hus. I år har det alltså gått 60 år sedan han började förvandla vision till verklighet och leverera prefabricerade hus på ett enda kontrakt. LB-Hus tackar för de goda förutsättningarna, jobbar träget vidare i pionjären Lennarts anda och firar jubileet på en rad olika sätt under hela 2017.

Vid intresse vänligen kontakta ansvarig mäklare Josef Boulaich för mer information, 070-001 99 60 / [email protected], eller Jesper Ackelman, 070-770 18 13 / [email protected]!

Läs mer om bostaden
Bostadstyp
Friliggande villa
Boarea
89,6 m²
Tomtarea
791 m² tomt
Antal rum
3 rum
Byggår
2018
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Enens Väg 15 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
2 400 000 kr

Billigare och bättre boende

Statistik

7 943
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 390 dagar sedan, den 27 oktober 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips