Kungsgatan 57

Centralt, Söderhamn Se på karta

2 175 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
118 m²
Biarea
63 m²
Tomtarea
766 m²
Våning
0
Byggår
1948
Driftkostnad
27 316 kr/år

Detta hemtrevliga hus bjuder bland annat på bra planlösning, härlig atmosfär och sociala ytor. Huset är 118 kvadratmeter stort och rymmer tre rum och kök. Här bor du centralt, naturnära och havsnära i ett hem där det mesta är i gott skick.

Det första som möter dig i huset är en inbjudande och funktionell hall med goda avhängningsmöjligheter. Vidare finns det ett socialt och härligt vardagsrum, härifrån tar du dig ut i det fina inglasade uterummet. Stort, öppet och fräscht kök med goda förvaringsmöjligheter, generösa arbetsytor och öppen planlösning mot matrumsdelen. Huset har två sovrum, två badrum och en trevlig gästtoalett. I källarplanet finns det ett hobbyrum, tvättstuga, pannrum samt förrådsutrymme.
Huset står på en lättskött, lummig och härlig trädgårdstomt med välskött gräsmatta, många soltimmar och en vacker häck som skyddar mot insyn.
Garage på platta.

Här bor du centralt, naturnära och havsnära med bekvämt avstånd till bland annat förskola, vackra grönområden, trevliga promenadstråk, friluftsområden och gym. Det vackra våtmarksområdet ligger inom gångavstånd, Söderhamns fjärden en kort promenad bort och citycampingen och turbåten MS Moa finns en bit bort från bostaden. Det här är helt enkelt ett perfekt läge för den som uppskattar att bo centralt och vill ha närhet till havet!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Söderhamn/Hudiksvall/Bollnäs

Kontakta mäklaren

Angelica Wallenborg

SkandiaMäklarna Söderhamn/Hudiksvall/Bollnäs
Mäklare Angelica  Wallenborg, SkandiaMäklarna Söderhamn/Hudiksvall/Bollnäs
070-8137495