Skogsvägen 4

Dalarö, Haninge kommun Se på karta

4 195 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
70 m²
Biarea
56 m²
Tomtarea
1635 m²
Byggår
1964
Driftkostnad
22 666 kr/år
Antal besök
6 665
Dagar på Hemnet
14

I gemytlig skärgårdsidyll endast ett par hundra meter från havet, strand och båtplats erbjuds nu ett charmigt boende på en av Dalarös soligaste tomter. Lummig lättskött trädgårdstomt om närmare 1.635 kvm. Solen vandrar runt huset från morgon till sen kväll och skapar en härlig plats för sommarhäng med vänner och familj. Välj sol eller skugga på någon av de fina uteplatserna runt om på tomten. Ljuvligt altandäck rymmer lättmöblerat loungemöblemang, matbord och växtligheter. Här kommer solen in från lunch och värmer till kvällen. Ett säkert vårtecken är en kaffe i altanens ena hörn som tidigt värms upp av vårsolen. Nuvarande ägare har styckat av tomten Sandemar 2:27 till två stycken tomter. Avstyckningen är klar och fastighetsbeteckningen för den obebyggda tomten Sandemar 2:50 vilken är 768 kvm. Se bifogade dokument för att se vad ni får bygga på den obyggda tomten. Försäljningen avser båda den obebyggda tomten Sandemar 2:50 (768kvm) samt Sandemar 2:27 (867kvm) som är bebyggd med en fastighet.

På två plan fördelar sig 70 + 56 kvm yteffektivt på kök, vardagsrum, badrum, 2 sovrum samt tvättstuga, verkstad, garage och goda förvaringsmöjligheter. Lugnt och naturskönt läge bland skogens sus och fåglarnas kvitter. Varva ned efter stressig arbetsdag under den sista otroligt vackra sträckan längs med Dalarövägen, väl hemma är stressen och stadsbullret som bortblåst. Bekväm genväg till busshållplatsen några minuter bort där buss 869 smidigt tar dig till Gullmarsplan på 45 minuter. Ca 400 meter ner till en tillhörande båtplats och Västra Vadvikens badplats med strand, klippor och öppna gräsytor samt bastu att hyra för föreningens medlemmar.

Härligt boende med hög livskvalité året om. Packa picknickkorgen och ge dig ut i svampskogen eller njut av varma sommardagar vid badplatsen - ta en båttur och lägg till vid någon av öarna. Tänd en brasa under höst- och vintermörkret och koppla av efter dag på isen med skridskoåkning eller i skidspåret. Njut av långa promenader i skogen, längs kanalen och motionsslingan ned mot Schweizerdalens bad. Ta cykeln och ät goda middagar på Bistro Solsidan nere vid Askfatshamnen eller en lunch vid Tullhuset med utsikt mot havet. Eller varför inte lyxa med de eftertraktade smörgifflarna på Dalarö bageri inne i byn.

Närhet till idrottshall och idrottsplats med aktiv sportklubb samt båtklubb med seglarskola. Populära tennisbanor och flertalet golfbanor i området. Vidare finns utegym, skateboard och boulebana. Dalarö centrum nås på några minuter med bil och här finns förskola och skola (F-9), Ica, bageri, lanthandel, fiskaffär, bank och flertalet affärer. Även bensinstation för bil och båt samt mysiga lokala caféer och restauranger.

Ett boende nära naturen, skogen och havet - Varmt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge

Kontakta mäklaren

Lovisa Runsten

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge
Mäklare Lovisa Runsten, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge
0736-23 39 52