Hallandsvägen 8

Delary, Älmhult Se på karta

765 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
82 m²
Biarea
60 m²
Tomtarea
1 594 m²
Byggår
1953
Driftkostnad
25 064 kr/år
Antal besök
6 160
Dagar på Hemnet
16

1 1/2 plans 50-tals villa med källare på rymlig tomt i Delary där baksidan av tomten vetter ut mot naturen.
I Delary är det nära till badplats, Ryfors förskola, samt låg- och mellanstadieskola, bank och pizzeria. Här finns även en gokartbana. Älmhult med all dess utbud av bekvämligheter, vård, omsorg och butiker finns inom endast tio minuters bilfärd härifrån.

Villan ebjuder ett riktigt stort vardagsrum, samt rymligt kök, hall och badrum på entréplanet. En våning upp finns två väl tilltagna sovrum samt en toalett. Entréplanet samt övre plan har renoverats 2013-18. I källarplanet finns fyra större avdelningar, såsom tvättstuga, svale, hobbyrum samt pannrum, ytterligare förrådsutrymmen samt matkällare. I källaren är endast delar av ytorna renoverade men det finns stor potential att få det riktigt hemtrevligt även här.

Den gräsmattebeväxta tomten är inramad av staket och erbjuder fruktträd, bärbuskar och odlingslådor. Ett stort trädäck ramar in husets sydvästra del och kopplar ihop trädgården fint med altan och entré. En spalje ger insynsskydd och ramar in trädäcket till ett rum. På tomtens baksida finns vedförråd, samt ett mindre oisolerat förråd. Infarten till tomten är grusad och ger gott om plats för bilparkering.

Välkommen in i den ljusa rymliga hallen, på vänster sida finns trappan upp till övre plan och trappa ner till källaren samt köket. På höger hand finns ett fräscht nyligen renoverat badrum med stor duschalkov. Rakt fram inbjudes till matplats och soffhäng i det rymliga vardagsrummet som skulle kunna gå att avdela till ytterligare ett sovrum. Vardagsrummet har en eldstad i blickfånget i mitten av rummet. Idag finns där en spiskassett inmonterad i den tidigare öppna spisen som därmed förvandlas till en vacker och effektiv värmekälla i husets mitt. Om man tar trappan upp till övre plan finns toaletten rakt fram och på vardera sida av hallen ligger sovrummen, varav det ena har utgång till stor balkong med tryckimpregnerat trädäck.

Anmäl dig till visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Älmhult