Kommande

Movägen 56

Djurmo, Gagnefs kommun Se på karta

1 950 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
104 m²
Biarea
104 m²
Tomtarea
1 017 m²
Byggår
1970
Driftkostnad
49 840 kr/år
Kommande

Sen höst 2022 bjuds denna trevliga familjevilla på lummig och trivsam hörntomt ut till salu i omtyckta Djurmo!

Här finns chansen att förvärva ett lättskött boende med dubbelgarage och lekvänlig trädgårdstomt på hörnet. Detta boende lämnar sig utmärkt för familjen som önskar närhet till exempelvis skola och matbutiker i ett barnvänligt bostadsområde. Här har barnen gångavstånd till fotbollsskolan vid Djurmo Sifferbo IF samtidigt som du tryggt vet att barnen tar sig hela vägen från och till skolan, som bokstavligt talat ligger endast ett stenkast bort bakom trädens toppar!

Fastigheten har bebotts av endast 2 ägare sedan byggåret 1970 och fördelas på 3 rok (tidigare 4 rok) i entréplan. Bakom den vackra gröna dubbeldörren ligger en öppen och rymlig hall som välkomnar in till husets ljusa allrum med vedkamin, soffrumsdel kombinerat med matsalen! Till höger om entrén ligger ett trevligt kök som under mitten på 2000-talet rustades upp i samband med badrumsrenoveringen. Här finns även ett stort sovrum slagits ihop av tidigare 2 st sovrum samt ett extra sovrum/kontor. I källarplan finns istället en mysigt inredd gillestuga med både golvvärme och vedkamin som med fördel går att nytta såsom sovrum.

Yttertaket har tilläggsisolerats så sent som år 2022 och uppvärmningen sker bekvämt via vattenburet system med rymligt pelletsförråd och elpatron. Fiber finns!

Är du nyfiken på denna fastighet? Slå en signal till ansvarig mäklare för mer information eller för intresseanmälan inför framtida visningar.

Välkomna!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Gagnef/Vansbro

Kontakta mäklaren

Moa Lindström Skogman

Fastighetsbyrån Gagnef/Vansbro
Mäklare Moa Lindström Skogman, Fastighetsbyrån Gagnef/Vansbro
073-085 88 38

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas