Movägen 8

Djurmo, Gagnef Se på karta

1 300 000 kr

Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
79 m²
Tomtarea
1 598 m²
Balkong
Ja
Byggår
1909

Du måste ta dig in bakom den höga syrenhäcken för att nå fram till den här charmfulla lilla villan om 3 rum och kök i ett plan och ett riktigt mysigt inglasat allrum, så total är avskildheten trots närheten till grannarna i det omtyckta villaområdet.

Entrén till huset sker via en ljuvlig uteplats med morgonsol. Vardagsrummet möter sedan med en mysig öppen spis och den trevliga innerhallen har plats för både skor och ytterkläder. Köket består av ett arbetskök där den vackra järnspisen förenar nytta med nöje, men där utrustningen även består av spis med ugn, kyl och frys och ett stort skafferi. Intill ligger det stora matrummet med Carl Larsson-dekor där plats finns för ett rejält matbord och där det härliga burspråket bidrar till extra rymd och golvyta. Angränsande till arbetsköket är också allrummet med de glasade pardörrarna som leder till trappan mot trädgården, och detta rum tjänar såväl som ett utrymme för samvaro som en plats där en god bok i en mjuk fåtölj gärna avnjutes.
I huset finns två sovrum, varav det ena är större och har plats för dubbelsäng, medan det mindre exempelvis utgör kontor/gästrum/barnrum.
Här finns också ett duschrum där även tvättmaskinen och torktumlaren är placerad.

Husets källare har ingång utifrån och består av jordkällare och plats för förvaring. Därutöver finns också en separat redskapsbod och en rymlig carport vid infarten till fastigheten.

En flaggstång pryder den prunkande trädgården, där sommarblommor och fina perenner bildar en sagolik inramning till det nyttiga lilla huset.

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Gagnef