Abborrevägen 5

Ekeby-Almby, Örebro Se på karta

995 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Upplåtelseform
Annat
Antal rum
3 rum
Boarea
85 m²
Biarea
16 m²
Tomtarea
1 161 m²
Byggår
2010
Driftkostnad
21 145 kr/år
Arrende
7 000 kr/år
Antal besök
13 578
Dagar på Hemnet
13

Välkomna till Ekeby-Almby endast 15 min från Örebros stadskärna. Nu finns möjligheten att förvärva detta sjö nära fritidshus på arrenderad mark alldeles intill Hjälmaren! Huset är i mycket gott skick och håller dessutom året runt standard. Bostaden präglas av ett fantastisk ljusinsläpp och en härlig rymd genom den öppna planlösningen och väl tilltagna takhöjden ända upp till nock. Fullutrustat kök och ett nyare badrum med tvättmaskin/torktumlare samt duschkabin, kommod och separett toalett. Stora sociala ytor i vardagsrum och vidare finns två st sovrum varav det ena med utgång till den stora altanen med förmiddagssol. En trappa upp finns även ett loft som går bra att använda sovrum/gästrum.

Banken finansierar ej köp av arrende via bolån.

Du som är arrendator kommer att få möjlighet att köpa loss din tomt och ansluta till kommunalt vatten och avlopp Sommaren 2022. Arbetet med kommunalt V/A samt utbyggnad av nya vägar är redan igång! För mer information om kring detta gå in på www.ekeby-almby.se/hem eller kontakta mäklaren.

I Framnäs får du ett sjö nära läge med Hjälmaren bara några hundra meter bort eller mer skogsnära i Annelund. Perfekt för strövtåg i naturen, fiske, paddling eller båtliv på sommaren och isfiske eller skridskoturer på vintern. Ekeby-Almby är också känt för sitt vackra eklandskap och sina fina promenadstråk som inbjuder till promenader, motion och friluftsliv. Allt detta samtidigt som ni har stan cirka 10-15 minuter bort!

Välkommen Hem.

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Örebro