Nyproduktion

Korallvägen 9

Ekenäs, Ronneby kommun Se på karta

3 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
94,9 m²
Biarea
164 m²
Tomtarea
1 041 m²
Byggår
2023
Driftkostnad
25 657 kr/år
Nyproduktion

Här kan ni bo länge i en lugn och underbar miljö med gångavstånd till såväl havet som till småbåtshamnen och den härliga sandstranden, samtidigt som du har närheten till alla bekvämligheter i Ronneby!

Nybyggd och trevlig 1,5-plans villa med generösa tilltalande rum med en genomgående mycket hög standard, moderna lösningar och smakfull inredning. En tilltalande miljö med ljusinsläpp från flera väderstreck ger er en ljus skön känsla när ni njuter av ert vackra hem.
Bostaden har högt till tak med öppen planlösning mellan vardagsrum och kök och i andra delen av huset ligger de två sovrummen samt badrum och klädvårdsrum.
I det moderna köket från Vedum med vitvaror från Bosch finns det gott om plats för hela familjen att laga mat, umgås och ha trevligt tillsammans.
För den familj som vill ha större yta och fler rum finns det dessutom en möjlighet att inreda den redan förberedda ovanvåningen.

Detta hem bjuder också på en stor charmig tomt med synlig sten och grönska till underbar eftermiddagssol. Här finns mängder av möjligheter till att göra odlingsland, pergola eller kanske ett mysigt orangeri?
På vinterns krispiga morgnar kan ni slippa skrapa er bils rutor, då ni kan parkera i husets tillhörande garage genom att enkelt fjärröppna garageporten när ni kommer hem för att parkera.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för att boka visning!

VR-film:
https://www.youtube.com/watch?v=41Z2_5sPBsg
Om husmodell Villa Eksjö:
https://www.smalandsvillan.se/husmodeller/villa-eksjo/
Smålandsvillans annons:
https://www.smalandsvillan.se/sok-tomt-bostad/korallvagen-9/

Läs mer om bostaden
Erik Olsson Fastighetsförmedling

Kontakt

Christian Hallberg

Erik Olsson Fastighetsförmedling
Mäklare Christian Hallberg, Erik Olsson Fastighetsförmedling
0707230149