Yttertänger 128

Enviken, Falun Se på karta

1 995 000 kr

2 300 000 kr -13%
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
89 m²
Tomtarea
3,2 ha
Byggår
1909
Driftkostnad
24 844 kr/år
Antal besök
17 176
Dagar på Hemnet
21

HÄR erbjuds nu en fantastisk trevlig gård som ligger högt belägen med utsikt över vackra Vågsjön. Gården inramas av bostadshuset, gedigna ekonomibyggnader, härbre samt lillstuga. Här finns tre stycken fantastiska altaner med utsikt över ängar och sjön. En av altanerna är inglasad med vackra spröjsade fönster. På altanen med utsikt över sjön finns bastu att njuta av. Badtunnan ingår ej. Den stora tomten är på knappt 3,2 hektar och ger möjlighet till djurhållning. Ekonomibyggnaderna ger väldigt stora förvaringsytor och kanske inbjuder till en logdans på midsommar.

Huset består av en rymlig hall, ett hemtrevligt kök med köksö, vardagsrum med fönster i tre väderstreck, vackert trägolv och med utrymme för soffgrupp och matplats samt en täljstenskamin som värmer gott när det är kallt ute. Övervåningen bjuder på två sovrum varav det ena med en vacker kakelugn samt ett funktionellt och ljust badrum med ett stort fönster.

Fastigheten består av gården med tillhörande åker och skogsmark. Kommunalt vatten och avlopp. Här trivs både stora och små!

Denna gården är en fantastisk idyll och måste upplevas på plats!
Varmt välkommen att anmäla ditt intresse inför kommande visningar!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Falun

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.