Ryssjön 45

Falun Se på karta

970 000 kr

Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
60 m²
Tomtarea
1 324 m²
Byggår
2005
Driftkostnad
17 413 kr/år

Fritidshus i toppskick med naturskön tomt och sjön ett stenkast från huset. Huset ligger i Ryssjöns stugområde och består av ca 20 tal fritidshus där området plogas på vintern. Här bor du med en härlig vedspis och kamininsats i mitten av huset vilket förhöjer känslan av att bo och slappna av i skogen. Huset består av ett rymligt kök med goda förvaringsmöjligheter, kyl/frys, ugn/spis och vedeldad spis, sovrum med plats för större säng, helkaklat badrum med wc, dusch och bastu samt ett öppet sovloft. Härligt ryggåstak skapar rymd och känsla.
Altan med tak och som är delvis inglasad med skjutdörrar till altandäck.
Vackert helt enkelt.
På tomten står även ett litet förrådshus som vilket ger bra förvaringsmöjligheter.

Till denna fastighet hör även en extra obebyggd tomt (27:24) som ligger i angränsning till huset. Tomten är på 1331 kvm och kan bebyggas, sparas eller säljas. (det finns dock inget förhandsbesked på denna tomt)

Ryssjön är till större delen ett fritidshusområde men det bor två fastboenden i området. I Ryssjön kommer oftast dom första snöflingorna i Falu kommun och här är snömängden riklig. Populärt område för skoteråkare, fiskare och naturälskare.
ca 4 km från stugan ligger Vintjärn där det dras längdspår under hela vintern och som är mycket populärt för längdskidåkare.
Flertalet fiskesjöar, badsjöar och hjortronmyrar inom behagligt avstånd.

Ryssjön är 18 meter djup och befinner sig ca 371 meter över havet. Vid provfiske har bland annat abborre, gädda, mört och sik fångats i sjön.

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Falun