Kungsbryggan 20

Färingsö, Ekerö Se på karta

6 975 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
84 m²
Biarea
5 m²
Tomtarea
2 556 m²
Byggår
1948-2007
Driftkostnad
40 099 kr/år
Antal besök
2 889
Dagar på Hemnet
2

Välkommen till denna underbart ostörda pärla med strandnära läge i Mälaren där tomten kan nyttjas likt en strandtomt med egen brygga och fin strandlinje - detta rofyllda drömboende består av ett charmfullt bevarat och förädlat permanent/fritidshus om totalt ca 85 inredda kvm + två sovloft, isolerad gäststuga samt isolerad bastubyggnad med relax och övernattning. Ljuvlig sjöutsikt njuts från verandan efter bastubadet. I den parkliknande trädgården om 2 556 kvm sträcker sig Mälarens vatten fram till bastubyggnadens trädäck via grävd damm och med pittoreskt inslag i form av gångbro i trä över vattendraget. Vid stranden njuts sandstrand med långgrunda, barnvänliga bad och egen brygga som vilar på stenfundament. Magiskt solläge med sol hela dagen och kvällen till solnedgång. Samfälld fiskerätt finns.

Huset som befinner sig i ett välvårdat, gott skick ger ett ombonat och personligt intryck med sociala sällskapsytor och möjlighet till två sovrum/sovloft. En konstnärligt murad spis pryder och värmer i form av vedspis i köksdelen samt glasad braskamin vänd till vardagsrummet. Husets och tomtens planering är skapad för ett aktivt liv i "hus på landet känsla" med närheten till vattnet och naturen vilket upplevs genom många praktiska lösningar. Ett rymligt altandäck binder samman huset och gästhuset. Här ges möjlighet till utekök under tak.

Detta är en unik möjlighet att kunna bo permanent i denna tätortsnära och sjönära miljö alternativt att nyttja som ett exklusivt sommar -och helgställe för familj och vänner. Med bil når du Bromma och innerstaden på ca 30 - 40 min.

Välkommen att anmäla ditt intresse.

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Ekerö

Visningstider

 • 23
  aug
  Sön 23 aug kl. 12:30–13:30
  Varmt välkommen! Vi värnar om våra visningsdeltagare. Anmäl gärna ditt intresse.
 • 24
  aug
  Mån 24 aug
  Anmälan krävs! Kontakta mäklaren för tid.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.