Kommande

Dragongränd 18, Joels Udde

Färjestaden / Öland, Mörbylånga kommun Se på karta

Pris saknas

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Annat
Antal rum
3 rum
Boarea
52 m²
Biarea
48 m²
Tomtarea
580 m²
Uteplats
Ja
Driftkostnad
15 312 kr/år
Arrende
12 869 kr/år
Kommande

Varmt välkomna till detta vinterbonade fritidshus på Dragongränd 18 på Joels Udde! Direkt när ni kommer av bron välkomnas ni till denna sommaroas som även fungerar fint för er som vill bo på solen och vindarnas ö året runt. Här finner vi ett riktigt smultronställe som passar perfekt för den som vill bo i ett lugnt område men samtidigt ha nära till allt det sociala. Endast en kort promenad bort har vi Möllstorp Camping med aktiviteter för både små som stora och även en uppskattad badplats. Intill Joels Udde finns bra kommunikationsmöjligheter både för er som reser inom länet men även för er som är långväga gäster.
Huset fördelar sig på kök, vardagsrum, två sovrum samt badrum. Uterummet som ligger i härligt västerläge blir som en förlängning av vardagsrummet där många sköna kvällar kan spenderas.
I trädgården kan timmar spenderas för den som har gröna fingrar och här finns en mysig pergola som byggdes 2020 och här finns också en gäststuga med plats för dubbelsäng samt en praktisk förrådsbod.

Varmt välkomna med er intresseanmälan!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Öland

Kontakta mäklaren

Emelie Wahlfrid

Fastighetsbyrån Öland
Mäklare Emelie Wahlfrid, Fastighetsbyrån Öland
0707-47 81 81

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas