Kommande

Vasslandsvägen 5

Fåsjön, Nora kommun Se på karta

1 975 000 kr

Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
74 m²
Tomtarea
1 501 m²
Byggår
1979
Driftkostnad
27 355 kr/år
Kommande

Nu finns chans att förvärva ett idylliskt sommarparadis med den vackra sjön Fåsjön ett stenkast bort, där du kan njuta av en lugn och naturnära omgivning. Huset är vinterbonat och kan användas som permanentbostad om så önskas. Här kan familjen ha härliga middagar i det inglasade uterummet från tidig vår till sen höst och njuta av den fina utsikten över sjön. Den badsugna kan passa på att ta ett dopp i spabadet eller varför inte ett svalkande dopp i sjön. Huset har en tilltalande planlösning med öppet mellan kök och vardagsrum, två sovrum, badrum samt tvättstuga. På tomten finns ett uthus med gästrum och förråd.
Flera bra renoveringar har utförts på fastigheten såsom installation av solpaneler, nya fönster, spabad, fiber installerat samt en utbyggnad gjord för att få till en bra tvättstuga samt ett rymligare allrum.

Huset ligger i det populära området Bovik där det finns flertalet fritidshus men också permanentbostäder. En god samfällighet som har gemensamt vatten -och avlopp, plogning på vintern m.m och i området finns en gemensam brygga och grillplats. Fastighetsägaren har del i en brygga (som delas med fyra andra) med båtplats som övertas av köparen.

I närområdet finns gott om smultronställen såsom bad i kalkbrott, Nora Annas Gårdskafé och Siggebohyttans bergsmansgård. På endast 20 min bilavstånd når du den vackra och levande trästaden Nora som erbjuder gott om loppisar, fik och deras berömda Nora-glass. Kort sagt - en riktig sommardröm för dig och din familj!
Missa inte chansen, föranmäl ditt intresse idag.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lindesberg

Kontakta mäklaren

Frida Lundin

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lindesberg
Mäklare Frida Lundin, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lindesberg
070-6443011

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.