Förlandavägen 808

Fjärås - Förlanda, Kungsbacka kommun Se på karta

4 350 000 kr

4 650 000 kr -6 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
95 m²
Biarea
60 m²
Tomtarea
1 334 m²
Byggår
2022
Driftkostnad
22 000 kr/år

Nu finns chansen till ett av tre nyproducerade och bekväma boenden på landsbygden i Förlanda! Husen är av husmodellen Villa Kalmar, vilken är en av Smålandsvillans mest populära husmodeller.
Idag erbjuder boendet ett färdigt entréplan om 95 kvm med 3-4 rum och kök och en genomgående hög standard. Målade väggar i behagliga färger, ett modernt kök från Vedum, ett helkaklat badrum med skön golvvärme, ett rymligt vardagsrum med mycket ljusinsläpp samt en separat och kombinerad tvättstuga/groventré. Utsidan med stående panel och liggande smakfulla detaljer, tegelrött tak och fönster i gavelspetsarna. Möjlighet till ytterligare 60 kvm på övre plan står redo att inredas när familjen blir större!

På fastigheten finns även ett garage om 26 kvm med plats för ett fordon och ytterligare förvaring. Här är även förberett för gräsmatta och oändliga möjligheter för den trädgårdsintresserade att skapa sin egen oas!

Förlanda ligger på den vackra landsbygden i de östra delarna av Kungsbacka kommun. Här bor man nära naturen och på ca 15 minuters avstånd nås både påfart E6:an Norr/Söder och Fjärås samhälle med nödvändig service som skola, mataffär, simhall och vårdcentral.

Välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Åsa

Kontakta mäklaren

Cissi Tuorilin

Mäklarhuset Åsa
Mäklare Cissi Tuorilin, Mäklarhuset Åsa
0708636090
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas