Kommande

Förlösavägen 175C

Förlösa, Kalmar kommun Se på karta

Pris saknas

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
94,9 m²
Tomtarea
1 098 m²
Byggår
2020
Driftkostnad
41 979 kr/år
Kommande

Välkomna till populära Förlösa och denna nybyggda 1,5-plansvilla. Här möts ni av en lugn och trivsam atmosfär med naturen runt hörnet. Endast 5 min cykelväg bort ligger Lindsdal centrum där ni bland annat hittar livsmedelsbutik, frisör, vårdcentral, skola mm. Om stadspulsen skulle locka så ligger Kalmar centrum endast 15 minuter bort med bil. Detta gör förlösa till den perfekta kombinationen mellan landet och närheten till stan.

När vi går in i huset så möts vi av en stor hall med fantastiskt ljusinsläpp, just ljuset är något som genomsyrar hela huset. Nedervåningen är idag 94,9 kvm. Övervåningen är i dagsläget inte inredd men det kan bli en boyta på 60,8 kvm. Så totalt med en framtida inredd övervåning blir boytan totalt ca 155,7 kvm. Övervåningen inreder ni nu eller när det passar er. Perfekt om du vill dela upp dina utgifter allt eftersom familjen/behovet växer. I denna villa är alla rum rejält tilltagna. Köket är dock husets största rum, här kan hela familjen laga mat samt bjuda in till stora middagar. Köksön i köket ger ännu mer arbetsyta och får gott och väl plats i köket.

På baksidan av huset finns en stor terrass i soligt västerläge med sol ända in på senkvällen. Här finns även ett spabad installerat, som dessutom ingår i husköpet. SPA badet som är av märket Svenska Bad köptes in hösten 2022 och har varit i bruk hela vintern. Plattlagd uppfart med plats för 4 bilar. Laddstation för bil finns på huset. Fiber drogs in i huset 2021. Robotgräsklippare ingår i köpet.

Huset är överlåtelse besiktat med dolda felförsäkring. I samband med besiktningen är även en energideklaration gjord. Huset har energiklass B vilket innebär att huset är mycket energieffektivt. Du kan läsa mer om detta i besiktningsprotokollet. Du behöver inte betala någon fastighetsavgift de första 15 åren för nybyggda småhus som har ett värdeår 2012 och senare.

Välkommen till Förlösavägen 175 C.

Om du önskar mer information är du välkommen att kontakta ansvarig mäklare Beathrice Odén på tel.: 072-888 42 31 eller på mail: [email protected].

Läs mer hos mäklaren
Bostadsfoto: Barbra Stodolska, Husfoto
HusmanHagberg Kalmar

Kontakta mäklaren

Beathrice Odén

HusmanHagberg Kalmar
Mäklare Beathrice Odén, HusmanHagberg Kalmar
072-888 42 31

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.