Soldatvägen 9, Tomt 13

Förslöv, Båstads kommun Se på karta

3 345 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
93,6 m²
Tomtarea
1 120 m²

Är du också sugen att få bygga nytt? Att få skapa sitt alldeles egna drömhus och flytta in i ett hem som ingen annan bott i förut, är en väldigt speciell känsla. Ett hem som kommer vara nytt och fräscht under många många år framöver. En underhållsfri vardag där du kan hålla fokus på att bo och lägga tid på din familj, istället för att behöva renovera i tid och otid.

Nu släpper vi 13 st byggklara tomter, belägna på två trevliga återvändsgator i natursköna och barnvänliga Förslöv. Fördelaktigt bygger du en villa på tomten via samarbetande Mjöbäcksvillan som har resurserna att påbörja planering och byggnation av den husmodell ni önskar bygga. Detaljplanen tillåter 1-planhus samt 1 ½-planshus och Mjöbäcksvillan, kan erbjuda 7 st olika husmodeller som passar att bygga på dessa tomter. Ett enkelt och smidigt bygge med en nyckelfärdig villa där endast anläggning av trädgård och kostnad för eventuella komplementbyggnader tillkommer.

Garage, carport och förråd kan väljas som tillval.

Prisexemplet i denna annons avser Villa Classic Compact. Precis som namnet en klassisk och funktionell villa för den mindre familjen eller det ensamma paret. Totalt 93,6 kvm, 3 rok. Samtliga husmodeller har en hög grundstandard. Många kostnadsfria tillval finns att välja mellan för att skapa ett hem som passar din egen personliga stil. Köket levereras från Vedum, vitvaror från Siemens. Trarydfönster, Frånluftsvärmepump fr Nibe, S:t Eriks, Tarkett, Svedbergs, Swedoor mfl.

Kontakta fastighetsmäklaren i denna annons för mer info och prisexempel på andra modeller av 1-plan eller 1½-plansvillor. I priset ingår tomt och hus med totalentreprenad, samtliga anslutningsavgifter och byggherrekostnader, även inkluderat anslutning av fiber.

OBS! Tomten idag är obebyggd och att bilder mm i denna annons är förslag på hur man skulle kunna bygga.

Under rubriken dokument finns mer info i form av situationsplan, detaljplan mm

Möjligt tillträde ca 1 år från tecknande av köpekontrakt!

Välkommen att kontakta fastighetsmäklare Linda Glimmenvall för mer info!

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Ängelholm

Kontakta mäklaren

Linda Glimmenvall

HusmanHagberg Ängelholm
Mäklare Linda Glimmenvall, HusmanHagberg Ängelholm
0768-668008