Bäckabovägen 29

Fritsla, Marks kommun Se på karta

2 495 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
83 m²
Tomtarea
1 659 m²
Byggår
1927
Driftkostnad
28 051 kr/år

Drömmer ni om en egen ostörd oas där man omges av grönska och lugn, då är ni välkomna till Bäckabovägen 29!
Här hittar ni ert nya hem som sista huset på vägen med ett lugnt och fritt läge. Här får man det bästa av två världar- lugnet och närheten till Fritsla centrum. Endast 1,5 km ner till byn med förskola, skola, matbutik och buss/tåg till Borås. Jobbar man utanför orten och inte tar buss/tåg nås Borås på 20 min bil och Göteborg på 55. I Fritsla finns något för alla- här trivs både stora som små.
Huset är mycket välrenoverat och här kan du flytta rätt in. De senaste åren har det mesta av huset gåtts igenom och allt är renoverat i en tilltalande stil och lugna färgval. Driftkostnaderna kan hållas låga med luftvattenvärmepump, solceller och kamin i vardagsrummet.
På entréplan finns kök och vardagsrum med vattenburen golvvärme och kamin. En trappa upp i huset finns de två sovrummen och badrum. I uthuset finns rum för avkoppling- ett nyligen renoverat rum med elektrisk bastu och ett litet rum för ateljé. Garage finns i uthusets källare och i trädgården står en större friggebod som är möjlig att inreda.
Fiber finns indraget!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Kinna

Kontakta mäklaren

Karin Nydén

Fastighetsbyrån Kinna
Mäklare Karin Nydén, Fastighetsbyrån Kinna
070-2761257
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas