Skrävsta 8

Frösunda, Vallentuna Se på karta

1 495 000 kr

Visa bud Budgivning pågår
Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
49 m²
Tomtarea
2 193 m²
Byggår
1980

Här finns fritidshuset med lugnt och stilla läge mellan åkrar och fält. Stor, plan trädgård med skogen på baksidan samt trädäckad uteplats under tak i fint söderläge. Fantastisk möjlighet till generationsboende eller för den egna företagaren då grannfastigheten Skrävsta 7 samtidigt är till salu.
Huset har två sovrum, duschrum och ett ljust allrum med braskamin och utgång till uteplatsen. Väggen mellan kök och vardagsrum går att ta ner för en mer öppen och modern planlösning. Till huset finns en garagebyggnad samt en lekstuga.
Avloppet är nygjort och delas med grannfastigheten Skrävsta 7, anpassat för fem personer i varje hushåll. Vatten finns det gott om i borrad brunn och fiber är på ingång att dras utmed vägen. På vägen mot torpet, ett stenkast från bostaden, har Tarby Gård sin butiksförsäljning där du kan köpa närproducerat kött, färska ägg från deras höns, honung m.m. Med andra ord så är detta drömstället för den som vill bo längre ut på landet i Vallentuna. Huset säljs i befintligt skick.
Välkommen att kontakta mäklaren och komma på visning!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Vallentuna