Gråda 1

Gagnef, Gagnefs kommun Se på karta

2 750 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
80 m²
Tomtarea
2 777 m²
Byggår
1962

Toppenmysig timmervilla i ett plan med vackert läge mot de öppna fälten i den fina lilla byn Gråda mellan Leksand och Borlänge.
Villan har genomgående byggts om och renoverats från 2018 och framåt och innehåller nu ett perfekt, lättskött mindre boende om 3 rum och kök i ett plan.
På den trevliga, plana trädgårdstomten finns möjlighet att odla och anlägga trädgårdsrabatter, fruktträd och bärbuskar och det stora soldäcket vid entrén har plats för både matplats och loungemöbel. Plats på tomten finns också ett enkelt uthus som delas med grannen, samt plats att bygga t ex carport eller garage.
I närområdet finns även härliga promenadstråk och några hundra meter bort rinner Österdalälven för såväl fiske som bad.

Interiört består villan av en rymlig hall med klinkergolv och golvvärme, vilket ger gott om plats för skor och ytterkläder. Köket och vardagsrummet har en luftigt öppen planlösning med en praktiskt, vacker täljstenskamin centralt placerad, och köksinredningen har en mjukt grå färgton. De två sovrummen har garderober och vackert trägolv och duschrummet har golvvärme. Här är också tvättmaskinen placerad. Den totala boytan är ca 80 kvm.

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Gagnef

Kontakta mäklaren

Cattis Karlsson

Fastighetsbyrån Gagnef
Mäklare Cattis Karlsson, Fastighetsbyrån Gagnef
070-673 38 80
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas