Pålvägen 20

Gladö Kvarn, Huddinge Karta & restider

3 990 000 kr
VillaVilla

Stora huset är om totalt ca 59 kvm + loft samt det äldre gästhuset ca 32 kvm. Huset är lösvirkesbyggt av hantverkare efter säljarens önskemål. Våtrumsintyg finns liksom intyg från sotaren som just besiktigat installationen av kaminen. Vardagsrum och kök i öppen planlösning ger fina ytor för umgänge. Braskamin skapar extra trivsel. Helkaklat badrum med klinkergolv, golvvärme och smarta lösningar. Förberett för tvättmaskin. Sovrum med praktisk skjutdörr. Loftet har gott om plats och har en golvyta på ca 38 kvm. Kan passa som sovrum, kontor eller allrum. Stor altan med högt fritt läge. Källare med gott om extra förvaringsyta, ca 40 kvm. Här når man även enkelt alla kopplingar till vatten, avlopp golvvärme mm när det är dags för påkoppling. Här förenas det bästa av två världar. Nytt och modernt boende kombinerat med stor tomt och gott om plats för aktiviteter. Nära badsjö och natur. Med nya byggreglerna kan huset byggas om eller byggas till, allt efter eget behov och önskemål.
På fastigheten finns vidare en fristående altan med bastu, förrådsbodar samt ett mysigt gästhus med vardagsrum, kök, sovrum och badrum. Öppen spis i vardagsrum samt altan med öppen spis.
Två infarter ger gott om plats att parkera bilar. Tomten disponeras med fördel till en nedre del som infart och en övre del som trädgård. Installation och påkoppling till det kommunala v/a - nätet pågår i området.
Bekvämt beläget ett stenkast från busshållplats och badplats.
Välkommen att anmäla ditt intresse. Visas inom kort.

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
59 m²
Biarea
32 m²
Tomtarea
1 530 m² tomt
Antal rum
4 rum
Byggår
1962
Räkna på boendet
Visningsinformation

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Pålvägen 20 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
3 990 000 kr

Billigare och bättre boende

Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

6 356
besök på Hemnet
Objektet publicerades för 40 dagar sedan, den 17 maj 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Guider & Tips