Kommande

Talldalsvägen 53C

Glömsta, Huddinge kommun Se på karta

7 095 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
119 m²
Tomtarea
1 116 m²
Byggår
2004
Driftkostnad
59 700 kr/år
Kommande

Villan som är i bra skick har en spännande planlösning och om man uppskattar en stor uteplats med insynsfrihet så är detta ett mycket fint tillfälle.

Att villan dessutom ligger på gata gränsande mot naturen i ett mycket barnvänligt område, förstärker ytterligare den positiva upplevelsen. Här erbjuds vardagsrum med mysig braskamin, stilrent kök med stor matplats, fräscht badrum och upp två sovrum i varierande storlek. Rymlig tvättstuga med tvättpelare, tvättbänk och goda förvaringsmöjligheter.

Härligt insynsskyddad tomt som bjuder på sol hela dagen med plana ytor. Trädeckad altan, här ute finns gott om plats att grilla, umgås och njuta av solens alla timmar. Gäststuga, cykelbod och förråd finns för förvaring. Gott om plats för flertalet bilar på uppfarten.

Området kännetecknas av en familjär och rofylld atmosfär. Huset är placerat på en solig tomt som bjuder in till både lek för de små och avkoppling för de vuxna. I området har vi Gömmarens naturreservat som erbjuder badmöjligheter. Gångavstånd till Flottsbro som erbjuder utomhusaktiviteter bland annat skidor på vintern, utförsåkning och bad på sommaren.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Huddinge

Kontakta mäklaren

Melek Korkmaz

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Huddinge
Mäklare Melek Korkmaz, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Huddinge
0708-68 08 42

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.