Ågårdsvägen 43

Gonäs/Halvars, Ludvika kommun Se på karta

7 500 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
94 m²
Tomtarea
4 608 m²
Byggår
2006
Driftkostnad
45 103 kr/år

Äntligen en stor sjötomt i Väsman! Här finns det mesta man vill ha för sitt drömboende! Husen är byggda 2006/2007. Planlösningen är naturligtvis styrd av utsikten mot sjön Väsman. Sovrum ligger mot vattnet, så också kök och vardagsrum. Lagom stort bostadshus om 3 rum och kök plus ett lyxigt gästhus om 3 rum och kök med allt vad man behöver. Bergvärme med vattenburen golvvärme i husen samt garaget. Bastubyggnad med vedeldad bastu och relax, Dubbelgarage med hobbydel och rymlig carport. Förrådsbyggnad och växthus. Stora altaner runt och framför hus och stor brygga samt uteplats vid sjön.

I Ludvika/Gonäs, vid vackra sjön Väsman, hittar du denna sjötomt på hela 4 608 kvadratmeter, med flera charmiga byggnader. I de friliggande byggnaderna finns plats för flera sällskap. Byggnaderna erbjuder ljusa rum med tillgång till mysiga eldstäder. Här kan du njuta av naturen och koppla av, men vill man arbeta på distans eller streama favoritserien, så finns trådlöst nätverk via fiber.

Gonäs är ett mycket trivsamt område. Ett lugnt och fint läge med endast ca 5 min med bra bilväg till Ludvika. Några steg ifrån byggnaderna ligger vattnet där man kan ta ett dopp! Om man tröttnar på att bada från det egna bryggan finns det en bra badplats några minuter till fots från från huset. Välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Ludvika

Kontakta mäklaren

Kristian Sundberg

Svensk Fastighetsförmedling Ludvika
Mäklare Kristian Sundberg, Svensk Fastighetsförmedling Ludvika
+46706555513