Glimmervägen 9

Grebbestad, Tanum Se på karta

13 000 000 kr

Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
85 m²
Biarea
15 m²
Tomtarea
1 199 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1978
Energiklass
E
Driftkostnad
37 000 kr/år
Antal besök
11 335
Dagar på Hemnet
6

Vi kan med stolthet presentera denna arkitektritade villa/fritidshus med ett av Grebbestads absolut vackraste lägen på Glimmervägen 9 i Grebbestad!
Här möts du av ett unikt och ostört läge med oslagbar havsutsikt mot horisonten där du kan följa solen från morgon till kväll.
Huset är exklusivt och stilfullt med genomtänkta kvadrat som inhyser tre rok i entréplan med stora gemensamhetsytor och öppen planlösning.
Allrummet sträcker sig vidare ut till det inglasade uterummet med glaspartier mot havet. Här kan man sitta och njuta av de vackra omgivningarna oavsett väder och även ta sig vidare till solterrasserna, spabadet och bastuhuset. Det finns även ett stort och smakfullt inrett sovloft med wc.

Tomten erbjuder stora härliga solterrasser med ostörda lägen, utekök under tak och spabad mot havet i sydväst. En perfekt plats för att umgås med dina nära och kära.
På tomten finns även ett gästhus/vedbod och ett bastuhus med relaxavdelning där man också får vackra havsvyer. Här kan man sitta och njuta av den underbara vyn över havet och dess båttrafik.
Strax nedanför fastigheten ligger en lång strandpromenad med sandstrand och flytbrygga samt Grebbestadbryggan med dess utbud av restauranger och butiker.

Bostaden är besiktigad med besiktningsprotokoll som är upprättat av Fukt & Byggkonsult AB, med köpet följer en försäkring mot dolda/osynliga fel från Gar-Bo Försäkringar.

Denna fastighet vill du inte missa.

Kontakta ansvarig mäklare för en privatvisning redan i dag!

Läs mer hos mäklaren
Askengren Fastighetsmäklare

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
  • 28
    nov
    Imorgon kl. 12:00–12:30
    Välkomna på visning, anmälan krävs!
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.