Eknäsvägen 8

Gryt, Valdemarsviks kommun Se på karta

3 650 000 kr

Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
98 m²
Biarea
4 m²
Tomtarea
2 052 m²
Byggår
2022
Driftkostnad
7 000 kr/år

Välkommen till en alldeles förträfflig enplansvilla där det moderna och det bekväma har hittat en perfekt balans. Här möts vi av öppna och luftiga ytor som kännetecknas av en genomgående elegant och påkostad interiör tillsammans med generösa fönsterpartier i flertal. Vackra träbalkar, parkettgolv, och sobra färgval är andra värdefaktorer som lockar - framgångsreceptet för såväl fritidshuset som åretruntboende att längta hem till. Köksmiljön är elegant med tacksamma arbetsytor som tillsammans med den öppna ytan gör det enkelt att få plats och umgås med både familj och vänner. Här är det inte svårt att duka upp långbord om så önskas och inredningen gör heller ingen besviken med de ljusa ytorna. Addera till det 2 sovrum, stilfullt helkaklat badrum samt praktisk hall med goda förvaringsmöjligheter där man effektivt kan stuva undan ytterkläder och skor och därmed hålla hallen mer representativ.
Läget ger möjlighet till rekreation och frihetskänsla med naturen som granne och både skog och vatten inpå knuten. Har du egen båt sker förtöjning vid den gemensamma bryggan belägen bara några minuters promenad från bostaden där en båtplats ingår till fastigheten.

Huset ligger bara ett stenkast från föreningens gemensamma tennisbana och fotbollsplan. Skulle inte de räcka sport-mässigt så finns det golfbana strax innan infarten till Gryt och i Gryts gamla skola finns en bokningsbar padelbana.

Eköns camping med sina klippbad ut mot öppet hav ligger bara ca 7 km bort. Här finns även minigolf, restaurang och kajakuthyrning.
Skärgårdens nav Fyrudden och dess hamn är knappt 8 km bort. Här kan ni ta turbåtar ut i skärgården eller varför inte åka lokaltrafik med hjälp av Östgötatrafikens färja som utgår från hamnen. Här finns en mataffär som i dagsläget är öppet året om. Stanna till på restaurangen och ta något gott att äta eller svalka dig med en glass från glassbaren nere på kajen.
Gryts varv och marina går att nå via båt eller bilvägen där man bland annat kan äta gott eller varför inte testa deras yoga ute på bryggan.
För den som älskar trädgård och växter så finns Kärlekens Trädgård att besöka med alla sina rosor och rododendron.
Vill ni påta i er egen trädgård eller altan så finns allt du behöver på den lokala Handelsträdgården i Gryt, där finns självklart även lokalodlade grönsaker under säsong.

Här har man verkligen skapat ett modernt och stilsäkert hem att njuta av i många år framöver, välkommen med din intresseanmälan!

Läs mer hos mäklaren
Bostadsfoto: Magnus Johansson, Husfoto
Croisette Norrköping

Kontakta mäklaren

Emma Ivinger

Croisette Norrköping
Mäklare Emma Ivinger, Croisette Norrköping
0707-18 06 32