Svedjeviken 3

Gryta, Norrtälje Se på karta

1 350 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
60 m²
Tomtarea
2 486 m²
Byggår
1963
Driftkostnad
13 130 kr/år
Antal besök
18 222
Dagar på Hemnet
10

Välkomna till ett välvårdat lantställe med mycket fin och välskött trädsgårds- och naturtomt om 2 486 kvm. Här kan ni koppla av i en inflyttningsklar huvudbyggnad om 60 kvm där ni har ett stort vardagsrum med fönster i tre väderstreck och eldstad, helkaklat duschrum, modernt kök med t.ex. diskmaskin samt två sovrum. I huvudbyggnaden finns också ett sovloft. På tomten står också ett välskött och isolerat gästhus där gästerna kommer trivas och sova gott. Runt halva huset finns altaner som ligger i söder- och västerläge som ger er rikligt med sol från förmiddag till kväll.

Med denna fastighet har ni vyer ut mot öppna landskap och vackra åkrar och promenaderna runt omkring i området bjuder på hästgårdar samt bär- och svamprika skogar. Från fastigheten har ni badrocksavstånd till områdets badplats i Norsjön där man också kan nyttja ett bastuhus.

Fastigheten har tillgång till drickbart vatten året runt via egen borrad brunn samt kan nyttja sommarvatten via tomtägarföreningen. Det går att vistas i huset även vintertid då huset är isolerat och värms upp via en luft-luftvärmepump samt element.

Från fastigheten tar ni er till Stockholm på ca. 80 minuter. Närmaste busshållplats ligger ca. 2 km från fastigheten som tar er till Norrtälje på ca. 40 minuter.

Välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Roslagen