Gulleråsen Västabäcksgatu 14

Gulleråsen, Rättviks kommun Se på karta

1 475 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
102 m²
Tomtarea
2 832 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1919
Driftkostnad
31 404 kr/år

I Gulleråsens idylliska Dalamiljö välkomnas du av klassiskt röda fasader med vita knutar och en väl uppvuxen trädgård. Här finns totalt sex sovrum fördelat på de olika byggnaderna och i den lummiga trädgården hittar du allt från knotiga äppelträd och hallonbuskar till vackra blommor, körsbärsträd och vinbärsbuskar. På tomten finns ett växthus för den som önskar plantera och en klassisk jordkällare som både är praktisk och låter tomten behålla sin tidstypiska charm.
Bostadshuset i två plan har bevarade detaljer och framtaget vackert trägolv i fint skick. De båda sovrummen i huvudbyggnaden är väl tilltagna med goda förvaringsmöjligheter. Köket är rymligt och speglar den lantliga miljön med vackra beslag och solgula skåpluckor.

Timmerhuset på gården har använts som generationsboende och för uthyrning. Här hittar du ytterligare två sovrum. Här finns också ett kombinerat vardagsrum och kök med en mysig vedspis som både kan användas för matlagning och uppvärmning. Huset erbjuder även toalett med dusch och en trevlig hall. Önskas ytterligare plats och utrymme kan huset byggas samman med härbret som också har två rum, ett på nedre plan och ett på övre och på så vis bilda ett komplett bostadshus för ytterligare en familj. På gården finns en lada som innehåller flera förråd och utrymmen varav ett garage med en gjuten betongplatta.

I området möts du av blandande åldrar. Den vackra naturen erbjuder fina promenadstråk och på cirka två kilometers avstånd ligger Sinkbadens badplats med strand, hopptorn, kiosk och lekplats. Närheten till skola, förskola och affärer gör den här fastigheten till ett perfekt hem för hela familjen.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Hemverket AB

Kontakta mäklaren

[email protected]

Hemverket AB
0770-810038