Gullön 11:31

Gullön, Arvidsjaurs kommun Se på karta

975 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
49 m²
Tomtarea
1,3 ha
Byggår
2015
Driftkostnad
7 150 kr/år

Söker ni ett fritidshus för alla årstider? Då har ni kommit rätt, Gullön erbjuder hela familjen aktiviteter året om! Här finns allt man behöver när det gäller friluftsliv, jaktmöjligheter, magiska fiskevatten, fina skoterområden och härlig natur.

Fastigheten är byggd 2015 med huvudstuga, grillkåta, bagarstuga, utedass och redskapsbod. Alla byggnader är vi väldigt gott skick och väl omhändertagna och underhållna. Tänk er att ha en egen bagarstuga på tomten, antingen baka mjukkakor till frukost eller varför inte pizza till hela familjen på kvällskvisten? Oavsett mjukkaka på morgonen eller pizza på kvällen så bör det avnjutas på altanen tillsammans med nära och kära. Gissningsvis kommer vårvintern att spenderas på skoter under dagarna och därefter kommer grillkåtan vara en attraktiv plats för familjen på kvällarna. Här kommer många korvar att grillas framöver. Huvudstugan är en timring som timrades ner i Svannäs och timrades upp på denna fina plats. Den rymmer hall/allrum, med golvvärme för att hjälpa till med torkning av blöta skoterkläder, litet men praktiskt kök, allrum med pelletskamin samt två sovrum.

Från fastigheten har du närkontakt med stora vattensystem via Gullöns väl omhändertagna båthamn. Härifrån har du tillgång till några av Norrland inlands bästa fiskesjöar. Gullön ligger utmed Storavans västra strandkant, så till att börja med så har man ett högintressant trollingfiske sommartid i Storavan som många runt om in Sverige bara skulle drömma om. Sedan kan du ta dig från Avaviken i söder upp till Båtsjaur i norr via Storavan, Uddjaur och Aisjaur. För er som letar fiske kan det knappast bli bättre!

För er som är jaktintresserade så har Gullön har ett väldigt attraktivt och populärt jaktlag där man som fritidshusägare ges möjlighet till småviltsjakt, Gullöns jaktlag förfogar över jaktområden på ca 5000 ha.

Som ni redan förstått så är detta en fastighet som har det mesta för er som söker fritidshus att nyttja stora delar av året, varmt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Arvidsjaur

Kontakta mäklaren

Daniel Nyström

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Arvidsjaur
Mäklare Daniel Nyström, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Arvidsjaur
0960-558 52