Östergatan 14

Gullspång, Gullspångs kommun Se på karta

550 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
92 m²
Biarea
48 m²
Tomtarea
1 392 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1938
Driftkostnad
22 455 kr/år

Välkommen till denna trevliga lilla villa på Östergatan 14. Här möts du av härliga 92 + 48 kvm om 3 rum och kök att bo och trivas på och som dessutom rymmer många överraskande skrymslen och vrår. Här finns också möjlighet att inreda den idag oinredda vinden. Invändigt är bostadens ytskikt i äldre skick i men samtidigt ges möjlighet till ny köpare att helt sätta sin egen prägel på sitt nya boende. Den rymliga trädgården har fin potential och är perfekt för den som gillar att odla och inneha egna trädgårdsland. Låga uppvärmningskostnader med vedeldad panna med elpatron och två stora ackumulator tankar finns.

Uthuslänga med garage och förråd med plats för förvaring hittar du här med. Ingång till källaren både från in och utsida.

Bostaden är perfekt belägen med behagligt avstånd till allt vad Gullspång har att erbjuda! En kort promenad eller cykeltur bort nås Gullspång centrum med restaurang, café, gym, livsmedelsaffär, kollektivtrafik och övrig närservice. Smidigt pendlingsavstånd till både Mariestad åt de ena hållet och Kristinehamn åt de andra. För er som efterfrågar lugnet nås vacker natur med härliga promenadstråk en kort promenad bort. Vårdcentral finns strax intill och sjön Skagern som erbjuder strand och badmöjligheter finns i närheten. Detta är ett boende som uppfyller vardagens alla krav!

Välkomna på visning.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Mariestad

Kontakta mäklaren

Sanne Skartnes

Svensk Fastighetsförmedling Mariestad
Mäklare Sanne Skartnes, Svensk Fastighetsförmedling Mariestad
+46766962244