Dalgatan 6

Hagaby, Örebro Se på karta

3 950 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
90 m²
Biarea
48 m²
Tomtarea
800 m²
Byggår
1909
Driftkostnad
53 805 kr/år
Antal besök
7 829
Dagar på Hemnet
6

Välkomna till Dalgatan 6 och detta otroligt charmiga hus i populära och eftertraktade Hagaby. Huset är placerat på en hörntomt med gott om gräsyta, fruktträd och ett helt fantastiskt trädäck med en nedsänkt pool. Från trädäcket når man bostadens uterum som är i bra storlek, här njuter man gärna av trevliga middagar med familj och vänner. På tomten finns fina uthus som erbjuder goda förvaringsmöjligheter, ett garage samt en inbjudande och iordninggjord ateljé som även kan användas som kontor för den som jobbar hemifrån. Huset har på ett mycket fint sätt renoverats och förädlats av nuvarande ägare och är idag en riktig pärla där det är enkelt att trivas.

Välkomnande hall som leder upp till kapprummet några trappsteg upp. Det första man möts av när man kommer in i bostaden är det vackra köket. Köket är i mycket bra storlek och har stort utrymme för ett rejält matbord. Här finns gott om bänkytor och förvaring. Från köket kommer man ut i det härliga uterummet som sedan tar dig vidare ut på trädäcket och trädgården. Uterummet har skjutbara glasväggar som kan öppnas helt och hållet när så önskas. På entréplan finns även det inbjudande vardagsrummet som har plats för en stor soffa. Rummet har en härlig känsla av rymd tack vare den generösa takhöjden. Kaminen som är centralt placerad i rummet ger både skön värme och bidrar till en mysig atmosfär. En trappa upp möts man av hallen som tar dig vidare in i de båda sovrummen som är i bra storlek samt det helkaklade badrummet. I hallen finns även bostadens balkong med utsikt mot Svampen. Bostadens källare erbjuder en rymlig och praktisk tvättstuga, förråd samt matkällare.

I området kring Hagaby har du verkligen nära till allt. Här hittar du bland annat matbutiker, förskola och skola. Idrottsanläggningar i form av gym, fotbollsplaner, tennisbana och motionsspår finns också på bekvämt avstånd. Ca 3 kilometer till Örebro city som erbjuder shopping, restauranger och nöjen.

Anmäl dig till visning genom att klicka på ”boka online” i annonsen.

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kontakta mäklaren

Lars Olsson

Notar
Mäklare Lars Olsson, Notar
076-180 24 02
Guldhemmnet logga

Vinnare

Årets mäklarkedja

Guldhemmet 2019

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
 • 29
  nov
  Sön 29 nov kl. 11:45–13:15
  Anmälan krävs! Boka plats till visningen på Notars hemsida.
 • 30
  nov
  Mån 30 nov kl. 16:30–17:30
  Anmälan krävs! Boka plats till visningen på Notars hemsida.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.