Kommande

Dammen 2

Hamburgsund, Tanums kommun Se på karta

3 300 000 kr

Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
80 m²
Tomtarea
650 m²
Byggår
2022
Kommande

Välkomna till Hamburgsund och Dammen 2. Här finner ni ett nybyggt, mycket smakfullt hus i lantlig miljö med cykelavstånd till Hamburgsund.

Detta är ett boende som passar för den mindre familjen året runt såväl som för fritidsbruk. Uppvärmning via vattenburen golvvärme från frånluftsvärmepump i hela huset borgar för låga driftskostnader.

Här är det bara att flytta in i ett helt nybyggt hus!

Trots att huset är helt nytt har det en färdigställd trädgård med gräsmatta, planteringar, häck och stenläggning framför ytterdörr samt stenlagd terrass. Här finns utrymme att utveckla tomten ytterligare med friggebod eller attefallare för långväga gäster eller varför inte ett härligt växthus som även kan användas som uterum? Möjligheterna är många!

Utvändigt sitter en stilren vit fasadpanel i trä med grå detaljer i plåt, fönster, ytterbelysning samt tak, detta skapar ett enhetligt och snyggt fasaduttryck.

Invändigt möts ni av en hall med utrymme för avhängning, klinkers/ parkettgolv och gyllenbrun träpanel, som inger värme och hemtrevnad. Den varma träpanelen är genomgående för hela huset och tas upp även i badrumsmöbler, golv och stockar i taket. Den kontrasteras av rena vita fräscha ytor på väggar och i kök i fin harmoni.

Från hallen når ni det helkaklade badrummet med dusch, wc combi-tvättmaskin samt handfat i kommod och förvaringsskåp. Vidare möts ni av ett sovrum med utrymme för dubbelsäng samt garderob med skjutdörrar i nisch under trappan upp till övre plan.

Huset har ett stort och luftigt vardagsrum och kök i öppen planlösning. Från vardagsrummet sitter glasade dubbeldörrar ut mot den stenlagda terrassen med sol större delen av dagen och kvällen. Vardagsrummet har även den en trevlig fondvägg med brun träpanel samt en värmande kamin för hemtrevnad och uppvärmning. Det stilrena köket har släta beiga luckor med matchande bänkskiva med väggpanel.

Vidare leder en trappa upp till loftet som även detta kan användas som sovrum eller kontor, här finns gott om utrymme för att möblera. Slutligen finns en mindre teknisk bod med varmvattenberedare samt värmepanna frånluftsvärmepump (NIBE 370) som nås från utsidan.

Från Göteborg och Oslo tar det ca 1,5h respektive 2h med bil. Allmän service finns i Hamburgsund och Tanumshede på kort bilavstånd. Vill man äta gott rekommenderas restaurangerna i Hamburgsund (cykelavstånd), Fjällbacka och Grebbestad med ett brett utbud, men med inriktning på havet och skaldjur. Trevliga dagsutflykter finns runt hörnet, så som Hamburgö, Väderöarna eller Kosteröarna. Inåt land finns vackra Bullarebygden med vandringsleder och möjlighet att paddla kanot eller kajak.

Varmt välkomna med er intresseanmälan till fastighetsmäklare Joacim Bergman 0727 33 90 91

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tanum-Sotenäs

Kontakta mäklaren

Joacim Bergman

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tanum-Sotenäs
Mäklare Joacim Bergman, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tanum-Sotenäs
0727-33 90 91

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.