Kamomillvägen 6

Hammerö, Kungsbacka kommun Se på karta

5 295 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
111 m²
Tomtarea
584 m²
Byggår
2001
Driftkostnad
22 888 kr/år

Nu har jag möjlighet att presentera detta trevliga 1-planshus på Kamomillvägen 6, Hammerö. Huset är välplanerat och har en mycket trevlig trädgård med vackra växter och träd. Här finns gott om plats att odla och även en plan gräsmatta som passar perfekt för lek.

Välkommen in i hallen som har praktiskt klinker på golvet som sedan övergår till en ekparkett som löper vidare genom hela huset. I hallen finns gott om plats att hänga av sig i garderob med skjutdörrar. Vidare in i bostaden finns ett rymligt kök som har en trevlig matplats framför burspråket. I köket finns det gott om arbetsyta och bakom de vita luckorna finns det bra förvaringsmöjligheter. En praktisk köksö skapar en extra avlastningsyta samt förvaringsmöjlighet. I vardagsrummet finns även gott om plats att umgås med familj och vänner. Här finns plats för både soffgrupp och matsalsbord. Från vardagsrummet når du altanen som ligger i ett soligt läge.

Det finns idag två sovrum i bostaden, det ena med klädkammare. Det går lätt att skapa ytterligare ett sovrum genom att sätta upp en vägg mellan vardagsrummet och matplatsen. Se den alternativa planlösningen under planritningar.

I denna bostad finns två badrum som båda är helkaklade med golvvärme och har dusch, handfatskommod samt toalett.
Tvättstugan som ligger i anslutning till hallen har tvättmaskin och torkskåp och här finns en separat entré. Tvättstugan erbjuder gott om förvaringsmöjligheter.

Det finns ett rymligt garage med separat förråd.

Denna trevliga bostad i detta populära område vill du inte missa! Välkommen att boka in dig på visning!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Kungsbacka

Kontakta mäklaren

Emma Wallin

Mäklarhuset Kungsbacka
Mäklare Emma Wallin, Mäklarhuset Kungsbacka
0709662070

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas