Hamrångevägen 214

Hamrångefjärden, Gävle kommun Se på karta

950 000 kr

1 150 000 kr -17 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
80 m²
Biarea
5 m²
Tomtarea
950 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1909
Driftkostnad
26 350 kr/år

Välkomna till denna charmiga villa i Hamrångefjärden! Hemtrevligt boningshus i mindre format, i entréplan finns ett trevlig kök från 2015 med vedspis, spis/ugn, fläkt, diskmaskin och kyl/frys. Fräscha luckor i vitt från Ikea och gott om förvaringsutrymmen, naturlig plats för matsalsmöbel. I närhet av köket finns vardagsrummet där del av timmerstommen tagits fram som en fin detalj, naturlig möblering med hörnsoffa och utgång till rymlig altan och tomten. I det övre planet finns ett allrum/kontorsutrymme som med enkla medel skulle kunna delas av till ytterligare ett sovrum. I detta plan finns även ett stort sovrum samt badrum från 2016 med duschkabin, handfat, wc och tvättmaskin. Här bor du med naturnära läge med allt från fiske och svampskog i närheten!

Nuvarande ägare har byggt altanen 2019, tilläggsisolerat, gjort omfattande elarbeten, bytt kök 2015 och renoverat badrummet 2016. Taket har bytts av föregående ägare ca 2010. Visst renoveringsbehov finns dock kvar för nästkommande ägare. I övrigt är tomten friköpt och gott om parkeringar finns på den asfalterade uppfarten. På tomten står även en äldre ladubyggnad i sämre skick. God tillgänglighet med endast ca 25 minuter till centrala Gävle.

Huset är Varudeklarerat, vilket betyder att försäljningen omfattas av en av de mest heltäckande försäkringsprodukterna för bostadsbyggnadens skick som finns på marknaden.

Varmt välkomna att kontakta oss för mer information!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Gävle

Kontakta mäklaren

Patrik Jogedal

Svensk Fastighetsförmedling Gävle
Mäklare Patrik Jogedal, Svensk Fastighetsförmedling Gävle
+46720688996