Himmelsbacken 6

Harka, Norrtälje kommun Se på karta

2 995 000 kr

3 195 000 kr -6 %
Budgivning pågår
Här erbjuds budgivning med BankID
Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
78 m²
Tomtarea
1 645 m²
Byggår
1980
Driftkostnad
36 202 kr/år

Nu har ni möjlighet till ett välskött och vinterbonat fritidshus i det mycket populära området Harka. Tomten om 1 645 kvm ligger i ett mycket soligt läge och består mestadels av plan trädgårdstomt som möjliggör lek och aktiviteter för barnen samt liten del naturtomt. Huvudbyggnaden i 1 ½ plan har delvis tak upp till nock och de 78 kvm som finns erbjuder totalt två sovrum, helkaklat duschrum från 2020, bra utrustat kök samt ett mycket stort vardagsrum där hela släkten får plats. Just vardagsrummet är den naturliga samlingsplatsen med underbar höjd då det är öppet till nock och här finns en värmande kamin samt utrymme för mycket generöst möblemang. Från vardagsrummet och köket når ni ut till altanen med sol från morgon till kväll.

På tomten finns en vedeldad badtunna (Inbyggd i altanen), nybyggd bastubyggnad med riktig finskt bastuaggregat (Ved), gästhus om ca. 15 kvm i gott skick samt en förrådsbyggnad i tre sektioner.
Fastigheten har tillgång till vatten året runt från den egna borrade brunnen. Fastigheten är också ansluten till godkända avlopp som installerades 2020.
Fastigheten har alla bekvämligheter som fiber, tvättmaskin, diskmaskin med mera.

Med denna fastighet bor ni riktigt nära Norrtäljeviken. Fastigheten är med i Harkavikens samfällighetsförening som tillhandahåller badplats, båtbrygga (Båtplats nr 15 tillhör denna fastighet på brygga 1), plogning av vägar vintertid mm. Med bil tar det enbart 12 min till Norrtälje och 55 min till Stockholm. Längre in i Norrtäljeviken kommer ni till Norrtälje hamn och stad med restauranger och nöjen endast några minuter med båt/bil. Tar du i stället båten österut kommer ni till Stockholms skärgård.

Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje

Kontakta mäklaren

Lucas Eriksson

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje
Mäklare Lucas Eriksson, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje
070-162 74 56

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.