Hässleberga 621

Hässleberga, Lunds kommun Se på karta

2 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
60 m²
Tomtarea
1 986 m²
Byggår
1959

Välkommen att bli förälskad i ett mycket mysigt hus i Hässleberga, endast 20 minuter från Lund och under 30 minuter från Malmö. Här kan ni finna lugnet bland mycket fina omgivningar på den Skånska slätten och njuta av en riktigt fin trädgård full av fruktträd, bär och bärbuskar. Nuvarande ägare har under många år vårdat och förädlat huset som idag är i bra skick med renoverad interiör, öppen planlösning och med två sovrum. Huset ger ett prydligt och omhändertaget intryck.

Utvändigt har flera "rum" skapats med bland annat stensatt uteplats på baksidan, helt insynsskyddat med teglad utegrill som verkligen förhöjer känslan. På baksidan finns också ett separat uterum/lusthus, en mycket fin plats som verkligen ger en känslan av att sitta mitt i naturen. På framsidan och på då västra sidan av huset finns rejäl gräsmatta med plats för lek för familjens minsta. På andra sidan huset finns både separat garage samt mindre förråd.

Huset passar både dig som letar efter ett mindre hus permanent och för er som söker en fridfull plats att ladda batterierna på och kanske slippa stressen i stan över helgen. Geografiskt sett är läget riktigt bra med bara några minuters bilfärd till Genarp och 10 minuters bil till Staffanstorp. Som tidigare nämnts är det korta pendlingsavstånd in till både Lund och Malmö.

I närheten ligger Häckeberga Slott, vid Häckebergsjön, där det restaurang och Hotell. Trevliga vandringsområdet runt omkring. Även Torups rekreationsområde finns på kort avstånd, för att inte nämna Genarp och naturen runt Romeleåsen som är ett populärt utflyktsmål med flertalet vandringsleder.

Välkomna att boka in er på visning!

Läs mer hos mäklaren
MOHV Lund

Kontakta mäklaren

Fredrik Selmerhagen

MOHV Lund
Mäklare Fredrik Selmerhagen, MOHV Lund
0766-45 57 03