Korndalsvägen 16

Håverud, Melleruds kommun Se på karta

595 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
68 m²
Biarea
68 m²
Tomtarea
960 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1956
Driftkostnad
17 293 kr/år

Välkommen till Korndalsvägen 16!

En trevlig enplansvilla med källare som har genomgående ljusa ytskikt, vilket skapar möjligheter till att sätta sin egen prägel. Praktisk planlösning med bl.a. ett ombonat vardagsrum med utgång till ett mysigt uterum, två rymliga sovrum och gott om förvaringsutrymmen. Garageutrymme finns i källaren.

Här bor man omgiven av en lättskött trädgårdstomt med fruktträd och bärbuskar. Tomten angränsar till naturområde. På tomten finns även en gäststuga med möjlighet till extra sovplatser.

I närheten finns den kommunala badplatsen Sundserud. En omtyckt badplats med bryggor, grillplats och omklädningsrum.

Bostaden är belägen en kort promenad från Håveruds Akvedukt - Ett unikt möte mellan bilväg, järnväg och vattenväg. I Håverud är alltså Dalslands kanal i fokus, ett vattensystem som förbinder Vänern med norska gränsen, en turistattraktion som årligen besöks av tusentals. I Håverud finns också Dalslands museum, Dalslands center, antikaffär, restauranger och caféer och självklart finns det möjlighet att åka med kanalbåtarna.

Cirka två mil från bostaden ligger vackra Baldersnäs Herrgård där det arrangeras flera evenemang årligen samt Melleruds samhälle med Bloms varuhus och köpcentrumet Melleruds handel. Närmsta stad är Åmål.

Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Mellerud

Kontakta mäklaren

Elisabeth Jansson

Svensk Fastighetsförmedling Mellerud
Mäklare Elisabeth Jansson, Svensk Fastighetsförmedling Mellerud
0531-12300