Nyproduktion

Vitsippsgatan 49

Havstenshult, Mullsjö Se på karta

2 495 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
87 m²
Biarea
22 m²
Tomtarea
365 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2020
Nyproduktion

Nyproducerade parhus i Havstenshult, Mullsjö!

Här finns möjligheten att köpa en helt nyproducerad enplansvilla (del i parhus) med inflyttning under våren 2021. Sammanlagt kommer det att uppföras tio parhus med garage samt trädgård på fram- och baksida.

Planritningen är öppen och utformad för ett bekvämt boende för både yngre och äldre familj. Genomgående vattenburen golvvärme ger komfortabel värme i samtliga rum. Boytan om 87 kvadratmeter inkluderar luftigt vardagsrum, två rymliga sovrum, stilrent kök, badrum med tvättsektion (tvättmaskin, torktumlare) samt gäst-WC.

Från vardagsrummet nås trädgården med tillvalsmöjlighet för inglasad altan om ca 15 kvadratmeter. Köket levereras av HTH och även där finns möjligheten att göra tillval.
Fastigheten levereras med en färdiganlagd trädgård vilket innebär gräsmatta och asfalterad uppfart med plats för bil. Trädgården på baksidan vetter mot väst - eftermiddag/kvällssol.

Lättskötta parhus med låg boendekostnad. Ett externt förråd om 7 kvadratmeter medföljer huset samt garage om 22 kvadratmeter.

Havstenshult är ett lugnt och barnvänligt område med närhet till skola, badhus och motionsspår. Grönskande natur intill husen samt gång- och cykelavstånd till centrala Mullsjö och dess utbud.

Läs mer om bostaden
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping