Brunnsjögatan 23

Hedemora Se på karta

1 290 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
85 m²
Biarea
36 m²
Tomtarea
656 m²
Byggår
1960
Driftkostnad
29 895 kr/år

Tillfälle att förvärva en prydlig och lättskött enplansvilla med inredd källare. Vattenburen uppvärmning med luft/vatten värmepump installerad 2018. Uppvuxen trädgård med bland annat perenner, hallon, rosor och äppelträd. Härlig inglasad altan ca 25 k.vm som förlänger säsongen. Ett flertal renoveringar har genomförts i närtid, bland annat nytt tak år 2014. Helt nytt kök med nya vitvaror år 2014. Fiber finns. På entréplan finns två stycken sovrum och i källaren finns möjlighet att utnyttja ett rum som sovrum (används som sovrum idag). Markiser till de fönster där det behövs som bäst. Villan ligger mycket centralt med närhet till skola, dagis och centrum.

Hedemora är Dalarnas äldsta stad och ligger centralt i en befolkningstät region i södra Dalarna. Riksväg 70 passerar Hedemora och är en pulsåder för trafiken mellan Mälardalen och Dalarna. Hedemora erbjuder ett rikt kulturliv och närhet till naturen. För ytterligare information om Hedemora kommun se deras utmärkta hemsida www.hedemora.se .

För en aktiv fritid så ligger den populära skidanläggningen Romme Alpin på ett avstånd om 40 minuter. Romme Alpin erbjuder 19 kilometer pist och toppmoderna 6-stolsliftar för varierad skidåkning.Se www.rommealpin.se. Det finns flera golfbanor i närområdet. Avesta och Säter erbjuder mycket fina 18-hålsbanor. Hedemora med sin trevliga 9-hålsbana är mycket bra alternativ, inget krångel med att boka tider, aldrig kö, spela när du vill och har tid.
Borlänge når man på c:a en halvtimme med bil och till Falun tar du dig på c:a 45 minuter. Hedemora ligger inom bekvämt avstånd från Stockholm. En bilresa från Stockholm till Hedemora tar c:a 2 timmar. Väl utbyggd tågtrafik Stockholms Central-Hedemora 1,50 H. Arlanda-Hedemora 1,30 H.

Läs mer hos mäklaren
Pelle Lundberg Fastighetsmäklare AB