Brf.Hemfjällsbyn. V2,19,28.H12B

Hemfjällsbyn - Högfjället - SÄLEN, Malung Se på karta

50 000 kr

Visa bud
Budgivning pågår
Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
50 m²
Biarea
2 m²

Vecka 2,19,28.H12B. Här har du direkt närhet till fina längdskidspår och ski-in/ski-out. Nu har det blivit ännu smidigare och bekvämare att bo i Hemfjällsbyn med den nya släpliften som tar dig till Högfjället och till Lindvallen. Dessa stugor har alltid varit mycket populära på grund av sitt läge och med närhet till både alpint och längdåkning.
Transportlift/gångavstånd ca 500 m till Högfjällshotellet med stort utbud av restauranger, (after-ski), shopping, aktiviteter och andra nöjen. Sovrum 1 med dubbelsäng, sovrum 2 med våningssäng. Storstuga med bäddsoffa för 2 personer, kabel-TV, beldstad. Köksavdelning med spis/ugn, kyl, frys, brödrost, kaffebryggare, mikro, radio. Dusch/WC, torkskåp. Låsbar skidbod. Altan i söderläge. RÖKFRITT.
Hemfjällsbyn består av 27 fjällstugor. Byn är varsamt inplacerad i den ömtåliga fjällnaturen mellan Östra Kalven, Storfjället och Köarskärsfjället, och nära Sälens Fjällkyrka. Fjällnaturen omger dig när du stiger ut på farstukvisten.

Här finns de orörda vidderna norrut mot Östfjället och söderut mot Storfjällsgraven. Kungsleden utgår från detta område.

Stugorna är byggda i timmer och färgsatta så att de smälter in i den omgivande fjällterrängen.
Ski in/ski out släplift går utanför till Högfjället och om man önskar kan man fortsätta till Lindvallen med släpliften.
Byn ligger ungefär 500 m från Högfjällshotellet samt granne med HC (Högfjällscenter) i nära anslutning till fjällvägen Sälen-Rörbäcksnäs.

Stugorna är byggda så att samtliga boende har altan och nära till transportliftar till Högfjället och Lindvallen.

Här finns Sälens bästa längdskidåkning med välpistade spår på bekvämt avstånd.

Gångavstånd till Högfjällshotellet med restauranger och andra nöjen, ICA livsmedelsaffär, Sälens Fjällkyrkan, Gammelgården.

Läs mer hos mäklaren
NETHEM