Kommande

Lövsbergsvägen 16

Hjulsbro, Linköpings kommun Se på karta

2 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
83 m²
Biarea
36 m²
Tomtarea
850 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1935
Energiklass
F
Driftkostnad
26 999 kr/år
Kommande

Välkommen till denna attraktiva 1 1/2 plans villa med källare i mycket uppskattade Hjulsbro i Linköping! Här erbjuds ett insynsskyddat och rymligt stort hus med trevlig hemkänsla, med visst upprustningsbehov, men som samtidigt har stor potential att bli ett mycket fint och praktiskt hem för hela familjen. Ett charmigt boende med härliga sällskapsytor samt källare. I detta hus har det enbart bott två ägare sedan huset byggdes, vilket talar för att detta är en bostad där man stortrivts.

På entréplan finner du ett mysigt kök som ligger i direkt anslutning till bostadens entré och det härliga vardagsrummet med gott om ljusinsläpp samt braskamin, ett sovrum, allrum samt ett duschrum. Övervåningen har genomgående större förvaringsutrymmen, ett stort sovrum samt duschrum. I bostadens källare finner ni gott om förvaringsmöjligheter samt en tvättstuga. I detta boende finner du onekligen allt du kan önska dig!

Till huset hör en vacker och lummig trädgårdstomt med flera bärbuskar, fruktträd, gräsmatta och en hög vacker häck som skyddar mot insyn. Tomten är om 850 kvm och är perfekt för dig som vill ha lite lagom med trädgård och lite att pyssla med om så önskas. På tomten finns även ett separat uthus, friliggande garage och uppfartsparkering.

I Hjulsbro bor du i mycket omtyckta och trygga kvarter med ett perfekt läge mellan citypulsen och naturen. Den vackra åpromenaden längs med Stångån ligger inom promenadavstånd och även det kompletta Ekholmens köpcentrum ligger i närområdet. Bara en kortare promenad bort finns även omtyckta Hjulsbroskolan, Kvinnebyskolan och flera förskolor. Överlag finns det i området både matbutiker, restauranger, lekplatser, idrottsanläggning, butiker, återvinningsstation, kvarterskrog, vackra promenadstråk, rofyllda grönområden, badplats, bra kommunikationer och vårdcentral- allt man kan behöva. Här är det lätt för hela familjen att trivas!

Tillträde kan ske under höst efter överenskommelse. Kontakta ansvarig mäklare för att boka in er. Varmt välkomna!

Läs mer hos mäklaren
Bostadsfoto: Jana Julian, Husfoto
SkandiaMäklarna Linköping

Kontakta mäklaren

Emma Borgström

SkandiaMäklarna Linköping
Mäklare Emma Borgström, SkandiaMäklarna Linköping
070-971 88 55

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.