Stenshyttevägen 1

Hofors, Hofors Se på karta

675 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
98 m²
Tomtarea
3 383 m²
Byggår
1920
Driftkostnad
42 846 kr/år
Antal besök
5 004
Dagar på Hemnet
19

I en alldeles egen glänta, några kilometer in efter Stenshyttevägen på en liten avstickare, hittar ni denna lilla gård med mycket fridfullt läge! Stället är utrustat för permanentboende men kan självklart även nyttjas för fritidsändamål. Här kommer du att trivas om du vill bo enskilt utan grannar!

På den stora gården finns ett rymligt uthus med garage och diverse förvaring, även en äldre jordkällare finns att tillgå. Avloppet består av trekammarbrunn med infiltration utbytt så sent som 2009 efter gällande regler. Vattenförsörjningen härstammar från en källa längre in i skogen.

Både post och sophämtning kommer ända in till gården, servitut finns för att nyttja vägen till huset. Stickvägen plogas på vintern av lokal entreprenör och bekostas av fastighetsägaren.

Hofors är en kommun som erbjuder något för alla! Pendlarläget är fantastiskt med direkta kommunikationer genom buss och tåg till samtliga närliggande större orter. För dig som söker en meningsfull fritid finns en av Sveriges vackraste golfbanor, simhall, ishall, slalombacke samt mycket, mycket mer att tillgå inom kommunen.

Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sandviken